dimecres, 19 de maig de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF LA SEU D’URGELL, 1 - CF SOLSONA, 2

CF La Seu: Soria, Navines (Luque), Peña, Girau, Acosta, Del Águila, Carrascal, Yepes (Grau), Colell, Dos Santos i Sánchez.
CF Solsona: Juanjo, Obiols, Jean, Alcázar, Solé, Codina (Alarcón), Piera, Miki, Cots (Novelles), Sala (Jiménez) i Casanovas (Puig).
L’àrbitre va ser el Sr. Eduardo HERNÁNDEZ CACHO. Va tenir una bona actuació. En el minut 80 es va lesionar i va canviar el seu lloc amb el Sr. Samir ZACARIES, primer assistent. Van mostrar targetes grogues a Soria, Peña i Acosta (per La Seu) i a Codina, Jean, Obiols, Sala i Juanjo (pel Solsona).

IMPORTANTÍSSIMA CINQUENA VICTÒRIA CONSECUTIVA

Crucial enfrontament entre ambdos equips, immersos en zona perillosa. El Solsona van fer un clar plantejament de joc a la contra. L’equip local no va saber controlar aquest joc i el Solsona va demostrar-ho en una acció en el minut 26, quan Miki va aprofitar la contra per aconseguir el primer gol. L’alegria no va durar gaire, donat que Dos Santos, amb un xut des de fora de l’àrea, supera Juanjo, assolint la igualada. Era el minut 32.
El joc altern, amb certa imprecissió, era la tònica general. En el minut 43 és Sala qui culmina un altra jugada a la contra, suposant l’1 a 2.
A la segona part l’equip urgellenc surt a capgirar el marcador, però els solsonins planten cara amb un joc de contenció i el mur no va poder ésser superat per La Seu. Amb aquest tipus de joc passen els minuts, augmenten els nervis en els locals, produint-se errors en la finalització de les jugades. Els solsonins fan els canvis de manera que reforcen la seva defensa, treballant de forma ben coordinada. El local Del Águila aconsegueix gol en una jugada, que és invalidada per l’àrbitre per clar fora de joc.
Amb aquesta derrota La Seu veu trencada la seva bona trajectòria en els darrers partits, mentre que el Solsona suma la seva cinquena victòria consecutiva, que li permet respirar amb certa tranquil•litat, tot i que el calendari li és força favorable: Aquest diumenge es juga contra l’EFAC Almacelles a Solsona i, el dia 30 a Tremp, contra l’equip de la Conca.
Esperem i desitgem poder CANTAR la permenència en la Categoria. Els jugadors i el quadre tècnic s’ho mereixen i l’afició ha de valorar el seu esforç al llarg de la temporada dura, que han patit.

PROPERA JORNADA

Diumenge, 23 de maig de 2010, a les 16:30 (2/4 de 5 de la tarda), al Camp d’Esports de Solsona

CF SOLSONA & EFAC ALMACELLES

Aficionats, simpatitzants i públic en general VENIU A ANIMAR els jugadors defensors de la samarreta del Solsona ¡!!!!!!!


RECORDATORI: Avui, divendres, 21 de maig, ASSEMBLEA DE SOCIS, al Casal de Cultura, a les 20:30 h (en 1ra. Convocatòria) i a les 21:00 h (en 2na. Convocatòria), per a tractar: QUÈ CAL FER AMB EL CLUB?