dijous, 27 de maig de 2010

Calendari Club de Bàsquet Solsona

...I s’acaba la competició oficial de la temporada 2009-2010. Calendari del CLUB BÀSQUET SOLSONA

Aquest cap de setmana acaben la competició els equips que encara tenien partits en joc. Només restarà un partit ajornat del mini masculí, contra el CBiUM, que es jugarà al pavelló solsoní el proper dimecres a les 7 de la tarda.

Cal felicitar l’esforç i la dedicació de tots els entrenadors, delegats i, per suposat, esportistes del club. I tenir en compte que ara ja toca començar a preparar-se per la temporada vinent. Recordeu que els entrenaments continuen (acaben el 18 de juny).

Partit a casa:

Dia Hora Categoria Equip Visitant
Dissabte, 29 12,00 Cadet masc. BÀSQUET SAMA B, de Vilanova i La Geltrú

Desplaçaments:

Dia Hora Categoria Equip Local
Dissabte, 29 matí Pre- benjamí mixt TROBADA FINAL D’ESCOLES AL NOU CONGOST
Dissabte, 29 09,15 Pre-Mini mixt A. E. LA SALLE MANRESA 1
Dissabte, 29 12,30 Cadet fem. HIMESA SALLENT12-13 DE JUNY: UN GRAN ESDEVENIMENT BASQUETBOLÍSTIC A SOLSONA.

Per primera vegada en la història de l’esport solsoní, la nostra ciutat serà seu d’unes finals de Catalunya de bàsquet. El Campionat de Catalunya Pre-Infantil Masculí es jugarà a la nostra ciutat el segon cap de setmana de juny. La candidatura presentada pel CB Solsona a la Federació Catalana de Basquetbol va competir amb les de la ciutat de Vic i la de Reus (que es va emportar el campionat pre-infantil femení). Els 8 equips classificats, d’arreu de Catalunya, disputaran el campionat el dissabte (matí i tarda) i diumenge al matí. Es jugaran els partits alhora en els dos pavellons. Diumenge a les 13,15 hi haurà la cerimònia de clausura i lliurament de trofeus.

Memorial Xavier Jounou

El dissabte al vespre, a les 20,15 h., després dels partits del campionat, el CB Solsona aprofitarà l’avinentesa per fer un acte de reconeixement i homenatge en memòria d’en Xavier Jounou, en la seva qualitat de fundador del club i ex jugador, entrenador, directiu i president de l’entitat. Us anirem informant dels detalls organitzatius d’aquest esdeveniment.