dijous, 20 de maig de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona Morunys (22/05/10 - 29/05/10)

ALTÈS
Festa del Roser.- Avui diumenge, 23 de maig, Missa a la 1 del migdia.

CAMBRILS
Aplec de Santa Pelaia.- Aquest dissabte, 22 de maig, en la vigília de la Pentecosta, Missa a la capella de santa Pelaia del terme d’Alinyà.
Vot de poble a la capella de Sant Quintí.- Avui diumenge, 23 de maig, a la 1, Missa a Sant Quintí en el naixement de la ribera Salada, enguany amb un doll d’aigua espectacular.

CASTELLVELL
Primera Comunió.- El 2 de maig, festa del Roser, va fer la Primera Comunió el nen Roger Closa Vilardell. Moltes felicitats pel Roger!

EL MIRACLE
VIII Vetlla de Pregària.- Divendres vinent, 28 de maig, a les 9 del vespre, trobada de nois i noies del Bisbat.

GUIXERS
Festa Major de Sant Martí de les Volianes - Diumenge vinent, 30 de maig, a 2/4 d’11, en la festa de la Pentecosta, Missa i benedicció del pa.

LINYA
Primera Comunió.- L’1 de maig, a la capella de Sant Andreu de la Sala de Linya, va fer la Primera Comunió el nen Gerard Sala Sardans. Moltes felicitats, Gerard!

MADRONA
La Santíssima Trinitat.- Dissabte, dia 29, Missa a les 7 de la tarda.

MASSARRÚBIES (Montpol)
Festa del Perdó.- Avui diumenge, 23 de maig, a les 11 del matí, benedicció del terme i tot seguit la celebració de la Missa.

ODÈN
Festa de Quinquagèssima.- Aquest diumenge, 23 de maig, celebració de la Pentecosta, Missa a 2/4 de 12.

PERACAMPS
Aplec de Sant Salvador.- Avui diumenge de Pentecosta, 23 de maig, a les 12, Missa i benedicció del pa a la capella de Sant Salvador.
Primera Comunió.- Avui, 23 de maig, festa de la Pentecosta, farà la primera Comunió el nen David Ribera Travesset. Felicitats, David!

PINELL
Festa de Sant Tirs.- Aquest dissabte, 22 de maig, vigília de la Pentecosta, a les 7 de la tarda, celebració de Sant Tirs amb Missa a la capella de Sant Tirs. No hi ha Missa a Madrona.

SANT CLIMENÇ
Festa Major de la Serra a Sant Ció- Avui diumenge, 23 de maig, a les 12, a la capella de Sant Ció, Missa i benedicció del pa i del terme.
La Santíssima Trinitat i Primera Comunió.- Diumenge que ve, 30 de maig, a 2/4 de 12, farà la Primera Comunió el nen Ferran Algué Cases. Moltes felicitats!

SANT JUST-JOVAL
Bateig.- Avui 23 de maig, festa de la Pentecosta, rebrà les aigües baptismals per convertir-se en fill de Déu i de l’Església el nen Martí Solé Sala, fill de Jordi i de Sara.
Festa de la rosa a Joval.- Avui diumenge, 23 de maig, a 2/4 de 12, Missa en honor de Santa Rita i benedicció de les roses a l’església parroquial de Joval, on es venera la imatge de santa Rita.

SANTUARI DE LORD
Aplec del Dilluns de Pentecosta.- Demà dilluns, 24 de maig, Missa a les 11.

SOLSONA
Amonestacions.- Es preparen a contreure matrimoni:
• Jordi Jané Mujal, de Clariana, i Dolors Sabata Pujantell, de Solsona.
• Pello Artola Placencia, de Sant Cugat del Vallès, i Montserrat Freixes Codina, de Solsona.
Primeres Comunions.- Avui, 23 de maig, en la festa de la Pentecosta, a 2/4 d’1, a la Catedral faran la Primera Comunió les nenes Mercè Llordella Villaró, Laura Riu Sunyer i Paula Martínez López.

Partida de Santa Llúcia.- Avui diumenge, 23 de maig, a 2/4 de 12, Missa i benedicció del terme a la capella de Santa Llúcia, al Vinyet.

Festa de Santa Joaquima de Vedruna, a l’Hospital.- S’ha traslladat al dilluns, 24 de maig, per circumstàncies de la Residència. La Missa es celebrarà a les 11 a l’església de l’Hospital.
Festa dels pensionistes i jubilats del Solsonès.- Diumenge vinent, dia 30, a la Missa de 2/4 d’1 de la Catedral, estan invitats a participar-hi tots els jubilats i pensionistes.
Celebració 10è Aniversari de l’Escola de formació de laics.- Dissabte vinent, 29 de maig, a Solsona amb diferents actes. A ¾ d’11, Laudes a la capella del Claustre; ¼ de 12, vídeo i llibre del 10è aniversari a la Sala dels Sants Màrtirs; 2/4 d’1, Missa a la capella del Seminari; 2/4 de 3, dinar al Seminari. Informació: 973 480 619 (Encarna).

Aplec de Sant Honorat.- Diumenge vinent, 30 de maig, a 2/4 de 12, Missa i benedicció del terme.
CONSELL PASTORAL
Avui diumenge, dia 23, podeu dipositar les butlletes amb els noms de les persones que voldríeu que us representessin en el Consell Pastoral de la Parròquia de Solsona.
A l’entrada de l’església hi trobareu una capsa amb el nom “Consell Pastoral” i al costat butlletes per inscriure-hi els noms.
També es poden dipositar les butlletes a la bústia de la porta d’entrada de la Casa de la Parròquia (Pg. Sant Antoni M. Claret) fins al dia 27 de maig.

ROMERIA A MONTSERRAT DIUMENGE 13 DE JUNY
Per al qui vulgui venir a Montserrat per la benedicció de la Majòlica de la Mare de Déu del Miracle al camí dels Degotalls.
Horari de la jornada:
A les 11: Participació a la Missa Conventual i Cant de l’Escolania.
A la 1 : Benedicció de la Majòlica al Camí dels Degotalls.
A les 2 : Dinar al Restaurant del Mirador dels Apòstols. Preu: 15 €.
A la tarda hi ha dues alternatives a escollir:
A 2/4 de 5: Visita guiada al Museu (entrada gratuïta)
A les 5: Concert d’orgue a la Basílica (entrada lliure)
Per la gent de Solsona hi haurà un autocar que sortirà de l’estació d’autobusos de Solsona a 2/4 de 9. El retorn serà a 2/4 de 7 de la tarda .
Data límit per inscriure: 31 de maig.
Heu de distingir si veniu amb autocar, si us apunteu al dinar i si voleu venir a fer la visita al museu. Ens cal saber-ho per poder fer la reserva de places i entrades.
Per inscriure’s podeu fer-ho: A cal Tarrés, tel. 609 337715.


MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 24.- Per Ot Parramon Guitart i Encarna Muñoz. Dia 25.- Per Mario Ruiz de Bustillo Alfonso. Dia 26.- Per Mn. Joan Costa Pujol, Joan Plana Corominas, Josepa Balagué Cardona i Joan Saló Reixach, Josep Muntada Trilla. Dia 27.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bové Reig, Albina Vila Puig. Dia 28.- Per Josep Bajona Riu i Isabel Sala Vilà. Dia 29.- Donant. Dia 30.- Per Miquel Canals Corominas i Josep Solé Malé.
SOLSONA: Dia 22.- A les 10 del matí, per Rita Cinca Cantons. A 2/4 de 7 de la tarda, per Modest Besora Solà. A les 8 del vespre, al Claustre, per Ramona Montraveta Ribalta,Rita Cinca Cantons. Dia 23.- A les 10 del matí, per Matilde Ribalta Masdenpinós (14è a.), Ramona Montraveta Ribalta, Francesc Fornell Ramon (5è a.) i Antoni Carceller Roig (9è a.9; esposos Jaume Vilaseca Boix i Rosa Ercaldo Fábrica. A 2/4 de 12 i a 2/4 d’1, per Francesc Fornell Ramon (5è a.) i Antoni Carceller Roig (9è a.); esposos Jaume Vilaseca Boix i Rosa Ercaldo Fábrica. Dia 24.- A les 8 del vespre, per Mercé Llorens i família. Dia 25.- A 2/4 de 8 del vespre, per Joan Novelles i Camil•la Novelles. A les 8 del vespre al Claustre, per Josefa Serra. Dia 26.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, per Ramon Malé Solé (9è a.). Dia 29.- A les 10 del matí, per Pere Coletes To (12è a.)