dijous, 27 de maig de 2010

12 hores de Futbol Sala i Vint anys de la Comarcal

L’Àrea d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès ha organitzat la competició i els actes commemoratius del vintè aniversari de la Lliga Comarcal.

El dissabte 29 de maig, coincidint amb el vintè aniversari de la Lliga Comarcal de Futbol Sala del Solsonès, es celebren les 12 Hores al pavelló municipal d’esports de Solsona. Un total de 15 equips dels 16 que formen part de la Lliga Comarcal de Futbol Sala. Entre ells, el Castellar de la Ribera, proclamat campió de la 20è edició de la Lliga Comarcal de Futbol Sala del Solsonès.

A partir de les 19.00 hores, es jugarà un divertit partit entre els jugadors que porten 20 anys en actiu enfront als representants polítics històrics i actuals vinculats amb la competició. A continuació es produirà la final de la competició.

Des de l’Àrea d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès, organitzadora dels actes, s’estan ultimant els detalls de l’exposició que s’inaugurarà a la Seu del Consell Comarcal del Solsonès a les 20.15h del dissabte. A l’exposició, “Vint Anys de la Comarcal”, ubicada a la Sala Francesca Llobera del Consell Comarcal del Solsonès, es convida a tota la ciutadania a assistir-hi. Tot seguit, els assistents podran gaudir de la presentació d’un video, editat per l’ocasió, on es recull la trajectòria esportiva i humana dels vint anys de la Lliga. Finalment, a les 20.30 hores s’entregaran els trofetjos als guanyadors de la competició i es farà entrega també el guardó al guanyador del logotip dels Vint Anys de la Comarcal.

El conseller comarcal d’esports, Joan Solà, ha manifestat que “la Jornada del dissabte serà molt especial pel fet de jugar les 12 hores podent celebrar aquests vint anys de la comarcal. Abans de la final “jugarem” un partit distés però a la vegada que serveixi de reconeixament als jugadors que han estat fidels a la competició durant 20 anys, i han col.laborat a mantenir-la viva, i a tots als representants polítics que l’han fet possible, començant per l’Andreu Alet, que va ser el fundador i acabant pels actuals dirigents polítics”.

Font: Consell Comarcal