dilluns, 1 de març de 2010

Visita al SES de St. Llorenç

Aquest dijous dia 25 de febrer, seguint el programa de desplegament del PLEAS ( Pla Estratègic Antidroga del Solsonès i rodalies-Cardona) es va organitzar una xerrada als cursos de 1r i 2n d’ESO del SES de Sant Llorenç de Morunys.

Mentre en la primera part el coordinador Toni Mujal va passar la enquesta elaborada per fer un estudi al Solsonès , en la segona un usuari del Sol va explicar la seva experiència en el món de les drogues.

L’experiència va ser molt enriquidora, els alumnes van tenir l’oportunitat de demanar allò que més els impactava o preocupava de la història que havien sentit en veu de l’usuari.

També incitar a reflexionar sobre que és el que suposa endinsar-te en un consum habitual de substàncies i quines conseqüències se’n poden derivar. La rebuda tant per part del professorat com per part de l’alumnat va ser molt bona i acollidora.

També hi va assistir Enric Serra, President del Sol, i Ramon Sala ,membre de la Junta del Sol. Un agraïment i reconeixement a tot el professorat pel tracte i atenció que van mostrar.

Aquestes actituds ens ajuden a tirar endavant aquest projecte.