dimarts, 9 de març de 2010

Trumfos, tòfones i cava, A.C.P. del Solsonès

Aquest darrer cap de setmana vàrem participar amb els actes de la 6a. Fira del Trumfo i de la Tòfona, que va organitzar el Consell Comarcal del Solsonès els dies 6 i 7 de març. El dissabte es va muntar una parada de venda a la Plaça Major, on es podia adquirir el cava i els materials per al col•leccionisme de plaques.

Diumenge dia 7 pel matí, l' A.C.P. del Solsonès va presentar amb l' assistència d'en Andreu Alet i Espuga, Alcalde d’Odèn, la placa de cava Rusinés de la col•lecció dels Municipis del Solsonès que té com a motiu central una imatge de l'escultura d'un ciclista, commemorativa del pas del Tour de França 2009 per aquest municipi.

També es va presentar la placa commemorativa de la 5a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava, que reprodueix el cartell de la Fira del Trumfo i de la Tòfona d'enguany. La trobada es va dur a terme de les 10 del matí fins les 2 de la tarda, i la nombrosa participació de col•leccionistes d'arreu va fer que tingués un gran éxit, malgrat el fred que també ens va acompanyar.

Cal agraïr les atencions del Consell Comarcal i llurs representants, amb tots els qui vàrem participar en aquesta Fira, i també pel seguit d’esmorzars, tastets i dinar amb que ens van fer passar el fred de moltes estones. De cert, un bon caliu.A.C.P. del Solsonès