dimecres, 10 de març de 2010

SANT VICENÇ CASTELLET A.F.S. 2 P.B. SOLSONA equip femení 1

PARTIT QUASI A LA BUTXACA

Jugadores: Raquel, Paula, Nuvi, Merxe, Clàudia, Jess, Anna Serra, Ester, Elena i Alba Guilanyà
Entrenadors: Ramon Trilla i Josep Maria Guitart
Gols: Jess (0 a 1)
Baixes: Neus, Anna Gil, Anna Tàpia i Alba Colell

La Penya de Solsona aquest dissabte passat a les 15:30 es va desplaçar a St. Vicenç de Castellet. Era un partit difícil, ja que les contrincants anaven segones en la classificació.

El partit va començar amb una molt bona defensa per part de les blaugrana, la qual els hi va ser molt difícil trencar a les de St.Vicenç. Les jugadores de Solsona cada cop arribaven més a prop de la porteria contrincant, on tard o d’hora es preveia un gol. Va ser doncs, quan les de Sant Vicenç van cometre una falta dins l’àrea, la Jèssica va engaltar un gol de penalti que ens feia avançar en el marcador. Ja cap als últims 10 minuts de la primera part la Penya va baixar la guàrdia, va ser llavors quan les de St.Vicenç de Castellet van aprofitar i fer el gol d’empat.

Durant la segona part, les locals anaven a pel segon gol, tot despistant a les solsonines fent un atac i una defensa 2-2. Les rivals cada cop pujaven més amunt, però la nostra bona defensa anava resistint, intentant aprofitar les recuperacions de pilota pel contraatac, encara que tots aquest acabessin amb una pilota fora o una segona recuperació de pilota per part de l’altre equip. A pocs minuts del final en una sortida de corner, l’equip local va fer el segon gol tot donant per finalitzat el partit.

No ens cansarem de repetir que la bona actuació de la portera Raquel va ser clau en el partit, i sobretot durant la segona part. També donar molts ànims a l’Anna Tàpia, portera que es va lesionar al partit anterior.

Aquest dissabte les noies de la Penya juguen a casa a les 17:00 al Pavelló Municipal contra el Capellades C.E.F.S.F, equip que va tercer a la classificació.

Molts ànims noies, tot arribarà!!