dimarts, 16 de març de 2010

P.B SOLSONA equip femení 2 - CAPELLADES C.E.F.S.F. 0

GRAN PARTIT, GRAN VICTÒRIA

Jugadores: Raquel, Paula, Nuvi, Jess, Ester (cinc inicial), Alba Guilanyà, Elena, Anna Serra, Anna Gil i Merxe

Entrenadors: Josep Maria Guitart i Ramon Trilla

Delegat: Josep Vidal

Baixes: Neus, Anna Tàpia, Clàudia i Alba Colell

Gols: Paula (1 a 0 minut 2), Alba Guilanyà 2-0 (minut 23)

Aquest cap de setmana vam rebre la visita del Capellades, equip situat en la tercera posició i amb aspiracions a pujar de categoria, la qual cosa és preveia un partit força complicat, però el nostre equip l´afrontava amb tota la confiança, ja que en els anteriors partits haviem mostrat un bon nivell de joc. El partit va començar amb una Penya ben endollada i al minut 2 de joc la Paula, després d´aprofitar un rebuig de la portera aconseguia avançar-nos en el marcador, a partir d´aquí la Penya és va trobar força còmode i amb algun contraatac podia haver marcat algun gol més. El Capellades també mostrava el seu bon nivell però la Raquel molt segura durant tot el partit, s´encarregava de tenir la porteria a zero, i va ser al final de la primera part on l´Alba Guilanyà després d´una bona jugada col.lectiva aconseguia el 2 a 0 en que s´arribava al descans i donava una certa tranquilitat.

A la segona part i tal com era d´esperar el Capellades va sortir a per totes, però una Penya molt concentrada i ficada dins del partit, aquest cop no es va deixar sorpendre i els tres punts és van quedar a casa, que ens ajuden a donar tranquilitat a la taula classificàtoria.

Agraïr a totes les jugadores pel seu esforç i pel bon partit ofert, i a tot el públic força nombrós a les grades, que no van parar d´animar en tot moment.

Aquest cap de setmana tenim dos partits importants, el dissabte a les 4 de la tarda contra l´Arrels i el diumenge a les 12:15 hores desplaçament a Esparreguera, en un partit ajornat, de treure un bon resultat en els dos partits ens ajudaria a encarar el tram final de la competició amb certa tranquilitat.

Ànims i sort !!!