dimarts, 16 de març de 2010

P.B. SOLSONA 7 - TÀRREGA F.S. 1

GOLEJADA DE NACIONAL

Jugadors: Seuba, Erola(c), Ritort, Eli, Ivan Alsina (cinc inicial), Ricard, Albert Fernàndez, Sam, Joan i Carles

Entrenadors: Jordi Díaz i Vicenç Biols

Delegat: Josep Vidal

Baixes: Quique, David Serra i Jordi

Gols: Eli (1 a 0 minut 5), Ricard (2 a 0 minut 6), Sam (3-0 minut 11), Ivan Alsina (4-0 minut 12), Sam (5 a 0 minut 19), p.p (6-0 minut 26), Ricard (7 a 0 minut 27)

Quan estàs en la zona baixa de la classificació i ja ha passat l’equador de la lliga hi ha alguns partits que si vols mantenir la categoria s’han de guanyar, com sigui, però s’han de guanyar (i més si jugues a casa, i els que vénen son els últims). Són aquells partits contra els rivals directes, que com tu, necessiten la victòria i per tant, per ells, jugar contra tu també és una bona oportunitat per sumar.

La papereta es doblement difícil perquè contra els cuers si guanyes, i guanyes bé, és el normal, l’altre equip és el darrer, i si perds, doncs imagineu-vos-ho...

I la Penya va fer el que calia, guanyar i guanyar bé. I per la via ràpida.

En una primera meitat més que notable la Penya va superar en totes les facetes de joc al Tàrrega (que tot i ser l’últim classificat venia de guanyar al líder la setmana passada). Per motivació, joc i determinació.

De fet els blaugrana van encarar ben aviat el partit per mitjà d’Eli que va marcar de falta directa en el minut cinc de joc. I en el minut següent Ricard i Joan s’inventaven una doble paret que finalitzava el primer col·locant el dos a zero al marcador en menys de sis minuts.

A partir d’aquest moment la Penya jugava a plaer. Sam es reivindicava amb dos gols de contraatac on marxava per força i velocitat i definia amb elegància en ambdós ocasions. I entremig Alsina aconseguia el seu golet a passada de Ricard.

Així la primera meitat acabava cinc a zero pels locals.

En la segona meitat el ritme de joc i l’ambició solsonina van minvar. De tota manera però la Penya continuava dominant a un Tàrrega que tenia més presencia en l’àrea local. En una jugada enrevessada però, la Penya aconseguia el sisé gol després que Eli amb la seva pressió obligués a un jugador local a passar la pilota al seu porter que fallava i havia de recollir la pilota dintre de la seva porteria.

Poc després l’expulsió d’un jugador visitant era aprofitat pels locals per fer el seté gol mitjançant Ricard que aconseguia el seu segon gol de la tarda.

En les acaballes el Tàrrega aconseguia marcar el gol de l’honor que deixava en el marcador un vistós set a un.

La propera setmana la Penya visita Sant Andreu de la Barca.