dimecres, 17 de març de 2010

Paula Martínez i Mercè Llordella ja han superat amb bona nota la primera fase d’entrenaments al CAR de Sant Cugat, Solsona Patí Club

Com us hem anat informant amb anterioritat, aquesta temporada 2010 la Federació Catalana de Patinatge amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ha iniciat el seu Pla Pilot 2010 al CAR (Centre d’Alt Rendiment Esportiu) de Sant Cugat, amb el nom de Centre de Tecnificació Esportiva de Patinatge Artístic i d’aquesta manera es crea l’Escola de Tecnificació de Patinatge Artístic.

Aquesta Escola de Tecnificació és un programa que té per finalitat incrementar l’alt nivell esportiu del patinatge artístic mitjançant activitats en centres permanents de tecnificació i/o alt rendiment. Aquest gener s’ha iniciat una experiència al CAR de Sant Cugat per tal de fer entrenaments periòdics amb patinadors/es per a millorar qualitativament les habilitats del patinatge sent una primera fase per facilitar la detecció de talents esportius i la selecció d’esportistes que en un futur puguin estar en un programa d’alt rendiment.

Les patinadores Mercè Llordella i Paula Martínez, sempre acompanyades per la seva entrenadora Ester Fornell, tal i com s’especifica en els requisits dels centres de tecnificació, s’han desplaçat dos dimarts al mes fins al CAR de Sant Cugat per a dur a terme entrenaments intensius però al mateix temps altament productius. Aquests entrenaments van encaminats per aquestes dues patinadores però finalment repercuteix positivament per a la resta de patinadors de l’entitat, perquè el fet de tenir patinadors del Solsona Patí Club dins d’aquesta Escola de Tecnificació fa que tots els esportistes de l’entitat tinguin un benefici tècnic afegit en tot moment.

Aquesta setmana ha estat l’últim entrenament abans de Setmana Santa i cada entrenador ha rebut la valoració dels seus patinadors, on Paula i Mercè han aconseguit superar la primera fase d’entrenaments amb una excel•lent nota permetent així començar la següent fase al mes d’abril. Ambdues patinadores han aconseguit seguir dins de l’Escola de Tecnificació gràcies a la seva constància tant als entrenaments al CAR com als entrenaments portats a terme a la seva pista, ja que han portat un continu progrés des del primer dia.

Com a recomanació ens han detallat que dia a dia vagin augmentant el seu ritme d’entrenament per aconseguir que dia a dia es segueixi millorant gràcies a l’esforç i a la constància.

Des del Solsona Patí Club us volem felicitar per haver aconseguit seguir dins d’aquest programa i per haver demostrat que gràcies al treball realitzat entrenament rere entrenament dins el patinatge artístic sempre es pot millorar i perfeccionar tot allò que ja es té assolit.

Moltes felicitats Mercè i Paula !