dimecres, 10 de març de 2010

Paula Martínez i Mercè Llordella als Grups de Detecció per Categories de la Territorial de Lleida

El passat dissabte dia 6 de març, al Pavelló Municipal de la Bordeta (Lleida), es va celebrar el primer entrenament de Tecnificació de Patinatge Artístic de la Subseu de Lleida. Aquests entrenaments estan destinats a patinadors seleccionats per la Federació Catalana de Patinatge amb uns requisits tècnics determinats lligats a uns resultats obtinguts a nivell de Catalunya en la última temporada.

En aquests entrenaments hi van prendre part dues patinadores solsonines: Mercè Llordella i Paula Martínez, ambdues del Solsona Patí Club. Tant la Paula com la Mercè varen estar entrenant dins el Grup de Detecció per Categories de la Territorial de Lleida, acompanyades per la seva entrenadora Ester Fornell i supervisades per l’entrenadora Cristina Gibaja, una de les millors tècniques a nivell nacional.

Just després d’aquests entrenaments tècnics es va seguir amb una sessió de preparació física dirigida per Lourdes Plà, una de les preparadores físiques de la Selecció Catalana de Patinatge Artístic.

Desitgem que aquests entrenaments serveixin per seguir motivant a les patinadores i que tant la Paula com la Mercè vagin aconseguint els objectius marcats per la Federació Catalana de Patinatge.


Paula Martínez, Mercè Llordella i Ester Fornell (de dreta a esquerra).