dimecres, 3 de març de 2010

Marta Miró, Genís Rescalvo i Gemma Colilles al Trofeu Iniciació

El passat dia 21 de febrer, a la població de Juneda, es va celebrar la 1ª Volta del Trofeu Iniciació pels nivells “C”, “A” i “Debutants”. El Solsona Patí Club va estar-hi representat per tres patinadors: Genís Rescalvo al nivell “C-3”, i Marta Miró i Gemma Colilles a “Debutants-2”.

El patinador Genís Rescalvo va mostrar a tothom la seva gran evolució en un curt espai de temps executant una coreografia amb velocitat i d’alt nivell tècnic. Volem destacar que qualsevol patinador posicionat dins les quinze millors posicions podia estar damunt del podi, determinat tant sols per petits detalls que van fer diferenciar la classificació. Finalment en Genís va aconseguir situar-se a la dotzena posició dins d’un grup molt competitiu.

Marta Miró, que tant sols fa tres mesos que està en aquest nivell, va patinar tal i com ens té acostumats minimitzant errors. Volem destacar que la Marta ha entrenat molt poc els nous elements tècnics d’aquest nivell i a més la nova coreografia tampoc l’havia executat cap vegada a nivell complert, i la causa és que aquesta patinadora resideix a la ciutat de Barcelona i tant sols alguns caps de setmana pot pujar a entrenar. Per aquest motiu la seva gran evolució encara té més mèrit i sobretot veien que va finalitzar en un excel•lent vuitè lloc, competint al costat de patinadors que hi porten molt de temps ubicats en aquest nivell.

Gemma Colilles, encara fa menys temps que està en aquest nivell i tant sols hi porta dues setmanes sent-hi una de les patinadores més novelles. Com sempre la Gemma va patinar amb l’elegància que ens té acostumats, però no va mostrar a tothom el que és capaç de fer en tant sols dues setmanes perquè la seva evolució en aquest petit espai de temps ha estat excepcional. Finalment la Gemma va acabar en dotzena posició.

Als tres patinadors els va acompanyar Montse Auguets i Ester Fornell, que estan molt satisfetes de la gran progressió que estan tenint tots els patinadors del Solsona Patí Club en tant poc temps i desitgen que aquesta evolució no s’aturi.

Moltes felicitats Genís, Gemma i Marta !


Marta Miró, Ester Fornell, Montse Auguets i Gemma Colilles (d'esquerra a dreta)


Ester Fornell, Genís Rescalvo i Montse Auguets (d'esquerra a dreta)