dimecres, 17 de març de 2010

L’Ajuntament de Solsona supera les 500 amistats al Facebook

16/03/2010

El consistori solsoní incrementa la seva presència a Internet. El seu grup a la xarxa social Facebook ha superat les 500 amistats el primer mes de funcionament. Veïns de Solsona, amics de la ciutat, entitats locals i de fora, institucions, polítics, mitjans de comunicació, escriptors, esdeveniments diversos i establiments s’han agregat al grup i tenen accés a la informació municipal que periòdicament es va penjant a la xarxa.

Facebook permet a l’Ajuntament fer una major difusió de les notícies i els actes d’agenda que penja al seu web i, alhora, es converteix en un canal de participació ciutadana, que facilita la comunicació bidireccional amb els usuaris. En aquest sentit, a través d’aquest mitjà el consistori ha recollit diverses aportacions formulades per veïns i veïnes.

Nou portal a Internet

D’altra banda, els propers mesos el consistori solsoní redissenyarà el seu portal a Internet, creat el 2004, i hi implantarà les aplicacions necessàries per adequar-lo a les exigències de la Llei 11/2007 d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics. Aquest projecte té un cost de 20.630 euros i es finançarà a través del Fons estatal per a l’ocupació i la sostenibilitat local. La setmana vinent se n’adjudicarà la contractació.