dimecres, 24 de març de 2010

L’Ajuntament de Solsona convoca un lloc de treball per reforçar els Serveis Socials

24/03/2010

L’Ajuntament de Solsona convoca, amb caràcter d’urgència, un lloc de treball d’administratiu per als Serveis Socials. L’oferta laboral té una durada de nou mesos i la jornada és de matins a temps parcial. Aquesta plaça, el contracte del qual comença a l’abril, es finançarà a través del Fons estatal per a l’ocupació i la sostenibilitat local.

Per ocupar aquesta plaça es requereix el títol de Formació Professional de segon grau o equivalent. També es valorarà l’experiència en l’atenció al públic i el tracte amb els usuaris. Les tasques que haurà de desenvolupar i per les quals el consistori busca reforçar els Serveis Socials consistiran a donar suport administratiu al programa de prevenció de la dependència, dins el qual s’inclouen les activitats de la gent gran que organitza la regidoria d’Acció Social i el servei d’àpats a domicili, i al Pla d’emergència social. Així mateix, s’encarregarà de l’atenció als usuaris d’aquests serveis municipals.

Les persones interessades a ocupar aquest lloc de treball han d’adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins dimarts vinent, dia 30 de març. Cal lliurar-hi la instància, el model del qual es pot extreure des d'aquest web, i el currículum amb la còpia de la titulació requerida. Aquesta oferta també s’ha presentat al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Font: Ajuntament de Solsona