dimecres, 10 de març de 2010

JIP PRATS DE REI 4 - P.B. SOLSONA equip masculí 2 (jornada 19)

A SEGUIR LLUITANT

Jugadors: Seuba, Erola, Ritort, Eli, Joan (cinc inicial), Ricard, Albert Fernández, Ivan Alsina, Sam i Carles Enric

Entrenadors: Albert Mangas i Jordi Díaz

Delegat: Josep Vidal

Gols: Eli (0-1 minut 3), Ivan Alsina (3-2 minut 32)

Baixes: Quique, David Serra i Jordi

La Penya es va desplaçar a Calaf, el desplaçament més aprop de la temporada, amb l´objectiu d´aconseguir els tres punts contra un rival actualment directe a la classificació, el Jip Prats de Rei, i així també poder continuar tenint el gol average particular a favor. El partit va començar molt bé per la Penya ja que al minut 3 de joc en una gran jugada col.lectiva de contraatac, amb una gran passada de Ritort cap a l ´Eli que va definir amb un molt bon xut que feia pujar el 0 a 1 al marcador.

A partir del gol una Penya bastant tancada i sortint al contraatac, i un Jip que pressionava més amunt, van aconseguir el gol de l´empat al cap de vuit minuts, i capgirar el marcador amb el 2 a 1 a falta de cinc minuts per arribar al descans, tot i la bona actuació del porter Seuba.

Amb aquest resultat a l´inici de la segona part la mateixa tònica de partit, però amb la diferència que la Penya va xutar molt més a porteria que el Jip en aquesta segona part, però sense encert de cara al gol, i va enviar fins a tres pilotes al pal, al final però va ser el Jip qui aconseguiria el tercer gol a falta d´onze minuts per al final. La Penya va continuar xutant i buscant el gol i en aquesta ocasió va ser l´Ivan Alsina qui amb un xut des de l´alçada del doblepenal aconseguia reduïr distàncies al marcador, però gairebé a la següent jugada, el Jip aconseguia fer el quart gol i deixar el marcador amb el 4 a 2 definitiu.Als últims cinc minuts la Penya va decidir sortir de cinc amb porter jugador, però el marcador ja no és va moure.