dimecres, 24 de març de 2010

F.P.E. ARRELS - JUVENIL-CADET DIVISIÓ D'HONOR; ARRELS, 4- FINQUES CENTELLES, 0

Arrels: Èrika Bernadó, Laura Esteve, Judit Colillas, Natàlia Pujol, Mònica Bosch, Sílvia Soriano, Natàlia Klymyuk (3) i Meritxell Jordana(1).

TRES PUNTS MÉS

El passat diumenge 21 de març l’equip del cadet- juvenil de l’Arrels va disputar el partit de la dinovena jornada de lliga.

L’equip venia de dues jornades bastant bones, i el partit va començar amb un equip local dominador, tocant pilota i creant moltes ocasions de gol, i una portera visitant aclaparadora i que es parava tots els xuts.

Al minut 16 de la primera part, després d’una jugada individual de la Meritxell va aconseguir el gol amb la cama esquerra. Amb aquest resultat es va anar a la mitja part. Cal dir que l’Èrika, tot i no participar gaire amb el joc, va saber aturar una bona falta a la frontal de l’àrea, després d’una cessió, i un parell més de jugades.

A la segona part, les jugadores locals, van sortir a dominar i la Natàlia va aconseguir marcar un hat-trick, després de marcar tres gols en el minut 3, el minut 7 i el minut 20 de a segona part.

L’equip va saber aguantar molt bé el resultat i en defensa tant a Natàlia com la Meritxell, i l’Èrika a la porteria van evitar els gols visitants.

A destacar: Una bona actuació de la Judit, que tot i intentar-ho durant tot el partit amb bones accions no va aconseguir marcar; l’actuació de la Mònica, que comença a agafar el ritme i va disputar un bon partit; L’actuació de la Laura, que igual que la Judit, tot i intentar-ho no van poder marcar; Una Natàlia espectacular en la defensa; Una Natàlia espectacular, amb bones jugades, i que podia haver ampliat la seva conta golejadora; una Èrika amb bones aturades i bones passades des de la porteria; una Sílvia lluitadora i una Meritxell que amb el seu gol va animar a l’equip a continuar a la segona part.

El pròxim partit serà a Rubí, líder de la competició, on s’intentarà guanyar i retallar distàncies.