dimecres, 10 de març de 2010

F.P.E ARRELS - JUVENIL-CADET DIVISIÓ D'HONOR: ARRELS, 2 - ABRERA, 0

Arrels: Èrika Bernadó, Laura Esteve, Judit Colillas(1), Natàlia Pujol, Natàlia Klymyuk, Meritxell Jordana(1), Mònica Bosch i Sílvia Soriano

El passat diumenge dia 7 de març, les jugadores del cadet-juvenil d’Arrels van disputar el partit de la dissetena jornada de lliga.

El partit semblava fàcil: les locals, segones a la classificació i les visitants a la cua de la classificació, però no va ser així. Durant molts minuts les locals anaven i tornaven a xutar a la porteria visitant, però la pilota no volia entrar, fins que la Judit, després d’una esplèndida paret amb la Natàlia, i una definició espectacular va marcar.

Però a partir d’allà, les visitants es tancaven i les locals només feien que atacar i atacar, però sense gaire sort de cara al gol. La primera part va acabar amb 1-0 al marcador i amb un gust no gaire bo, ja que les locals no estaven donant el joc que estaven acostumades a mostrar.

A la segona part, les visitants van sortir a apretar molt amunt, i les locals no es van espantar i van tenir moltes opcions de gol, però es trobaven un i altre cop amb una esplèndida portera. Per anar a buscar l’empat, les visitants van treure la portera-jugadora, i precisament un error de la portera en la passada va permetre a la Meritxell marcar des de gairebé el mig del camp. 2-0 i molta estona de partit d’infart.

Finalment 2-0. Resultat ajustat però bo per a l’equip, ja que no falla i va sumant cada setmana 3 puntets per tenir opcions davant del Rubí.

Cal destacar: Un magnífic partit de la Judit, com de costum amb el seu golet, i unes jugades, passades molt bones, les aturades de l’Èrika, concentrada en tot moment, i una Natàlia que a darrere és un mur infranquejable.

El pròxim desplaçament serà a la pista del Corbera, un rival molt dur i amb resultats molt positius a casa.