dimecres, 3 de març de 2010

F.P.E. ARRELS - JUVENIL-CADET DIVISIÓ D'HONOR: MONTSERRAT MONISTROL, 4 - ARRELS, 6

Arrels: Èrika Bernado, Sílvia Soriano (1), Mireia Casado, Judit Colillas (2), Natàlia Klymyuk (1), Natàlia Pujol(1) i Meritxell Jordana (1)


ARRELS PER SEMPRE...

El passat diumenge 28 de febrer, les noies del cadet-juvenil de l’Arrels, van realitzar el desplaçament corresponent a la segona volta, a la pista del Monistrol- Montserrat.

El partit va començar amb possessió de les locals però amb pressió de les noies solsonines que van marcar el primer gol quan es portava 1 minut de partit. El gol va ser obra de la Judit després d’una gran jugada que va acabar al fons de la xarxa. A partir d’aleshores les visitants es van relaxar molt i van deixar-se remuntar el partit, i la segona part va acabar amb un 2-1 i amb moltes ocasions de gol.

A la segona part les noies solsonines van sortir amb molta més força i van aconseguir empatar després d ‘una jugada i el gol de la Meritxell. Però la relaxació va ser molt gran, van badar i van encaixar dos gols després de dues badades defensives i amb un 4 a 2 en conta.

Quan semblava que les locals ja tenien la victòria, va aparèixer la Judit colillas amb un magnífic gol que va donar vida al partit. La Natàlia pujol amb un magnífic xut des del mig del camp va aconseguir batre la portera visitant. La Sílvia Soriano va donar molta més força a l’equip després d’un gol que va aconseguir després d‘una esplèndida jugada amb una definició molt bona. La Natàlia Klymyuk va tancar el partit amb un gol a la contra.

Tres punts molt importats que donen ànims a l’equip.

Cal destacar: El magnífic partit de la Judit colillas, amb dos gols i molt bones jugades, el gol de la Natàlia Pujol i de la Sílvia Soriano i la Mireia Casado donant esforç i molta motivació a l’equip (gràcies Mireia), que ja porta dos partits jugant amb el cadet-juvenil, i l’esforç de l’equip que no es va rendir mai.

Esperem que la Laura es recuperi aviat de la lesió i que torni el més aviat possible.