dimecres, 17 de març de 2010

FEMENÍ CADET-JUVENIL: PALAUTORDERA, 3 - C.F. SOLSONA , 1

Les noies del CF Solsona molt despistades deixen escapar una oportunitat d’or per augmentar la seva moral desprès d’un molt bon partit a casa contra el Manlleu.

El partit de la passada jornada prometia interessant de cara a encadenar una bona ratxa de bon joc, malgrat això un Solsona molt espès, desconcentrat i errant va deixar escapar un resultat que, a priori, estava a l’abast de l’equip: l’empat.

Així doncs amb l’objectiu ja donat les jugadores saltaven al camp amb bons ànims i els primers minuts el joc el posaven les visitants amb bones jugades col•lectives que no es van traduir amb ocasions. Ràpidament les de Sta. Maria es van posar les piles i van reaccionar aculant el Solsona al seu camp. A partir d’aquí la intensitat i domini va minva propiciant el primer gol de les rivals a pilota parada després d’una acció defensiva no reglamentària. El gol no va suposar cap resistia per part de les nostres i el partit seguia la mateixa dinàmica. Poc desprès doncs encaixaven el segon gol.
A la represa es va intuir sintòmes de millora, tot plegat un nou miratge. Malgrat després d’una falta, i un magnífic llançament d’aquesta, el Solsona pogués reduir diferencies. Altra vegada però la sort no ens anava de cara i les locals establien el definitiu 3-2 de pena màxima desprès d’unes mans dins l’àrea.

Tot plegat es va traduir en un partit força travat on el joc anava a rosec, sense clar dominador, rebots i segones jugades que va posar fàcil la feina a les locals.

L’equip va sortir mermat de Palautordera cosa que esperem aprofitar per fer veure que partits com aquest no es poden repetir, Per orgull, perquè podem i per que tal i com s’està millorant no ens podem permetre aquests entrebancs.

Ànims noies que confiem en vosaltres!!!