dimecres, 10 de març de 2010

El Solsona Patí Club a les segones Jornades de Patinatge

Aquest diumenge, 7 de març, els patinadors del Solsona Patí Club varen participar a les segones Jornades de Patinatge de la temporada 2010 organitzades per la Federació Catalana de Patinatge – Territorial de Lleida. Aquests entrenaments es van celebrar a la població d’ Alcoletge dirigides per Janet Ruiz, una de les millors entrenadores a nivell mundial.

Del Solsona Patí Club hi varen participar Montse Auguets, Ariadna Fortes, Noelia Parra, Patrícia Cases, Jèssica H. Pallarès, Gemma Colilles, Marta Miró, Paula Martínez i Mercè Llordella, tots ells acompanyats per la nostra entrenadora Ester Fornell.

Els patinadors solsonins varen iniciar la jornada a les dues i mitja del mig dia amb l’escalfament pertinent seguit d’un dur entrenament de Lliure de més de noranta minuts pels patinadors de Categoria Nacional de les categories Juvenil i Júnior. Seguidament, i sense temps de descans, es va dur a terme l’entrenament de Figures Obligatòries amb una durada de més d’una hora, dirigida a patinadors d’aquesta modalitat amb un nivell mínim exigit per la federació. Sense cap minut de descans, la resta de patinadors del Solsona Patí Club que encara no havien realitzat el seu entrenament de Lliure van iniciar una dura sessió tècnica de seixanta minuts.

Aquests entrenaments varen ser molt productius per a tots els patinadors i ambdues tècniques varen decidir modificar la tècnica aplicada fins al moment a alguns patinadors per aconseguir treure encara més profit a aquestes jornades. A cada patinador es van marcar uns objectius per la següent jornada i es va felicitar a tots ells per la seva bona evolució des de l’últim entrenament.