dijous, 25 de març de 2010

Comença la segona edició de la Lliga Comarcal de Bitlles Catalanes del Solsonès

La competició organitzada pel Consell Comarcal compta amb la participació d’un centenar de jugadors i jugadores

Aquest passat cap de setmana va començar una nova edició de la Lliga Comarcal de Bitlles Catalanes, organitzada per l’àrea d’esports del Consell Comarcal del Solsonès i amb la participació de nou equips i d’un centenar de jugadors i jugadores.

Prèviament a la lliga es realitzà una reunió de treball amb els delegats i delegades dels equips participants on es consensuà determinats aspectes de funcionament: la modificació del règim disciplinari i la creació de la figura del jutge únic, entre d’altres aspectes.

La lliga finalitzarà el dia 6 de juny. L’acte de cloenda es durà a terme coincidint amb la “tirada general”, i com a novetat d’enguany, hi podran participar els infants i joves d’edats compreses entre els 8 i 14 anys. La cloenda es realitzarà en un espai diferent cada any.

El conseller comarcal d’esports, Joan Solà explica que “valora molt positivament aquesta iniciativa ja que ha permès consolidar una iniciativa esportiva a nivell comarcal oberta a la participació de tothom, a més a més, de crear una relació i coneixença, encara més gran, dels municipis i les persones de la comarca”.