dijous, 18 de març de 2010

Chaure demana nous plans d’ocupació a la Generalitat per promoure la creació de llocs de treball

Pilar Nadal, directora dels Serveis Territorials de Treball de Lleida, s’ha reunit amb el president i el vicepresident del Consell per valorar la situació laboral actual

El president del Consell, Marià Chaure, s’ha reunit aquesta setmana amb la directora dels serveis territorials de Treball de Lleida, Pilar Nadal, per valorar la situació laboral de la comarca i plantejar noves línies de creació d’ocupació al Solsonès.

Pilar Nadal, acompanyada per Oriol Salvia, cap del Servei Territorial del SOC a Lleida, Maricel Piñol, cap de la Secció d’Economia Cooperativa i Autoocupació i Natàlia Sáinz, responsable d’Igualtat d’Oportunitats, es reuniren també amb Albert Muntada a la seu del Consell Comarcal.

La reunió serví per fer un diagnòstic de la situació laboral actual de la comarca i quines són les oportunitats de futur. Així mateix, es feu un seguiment del programa INICIA i de les tasques realitzades per l’AODL i els diferents plans d’ocupació sol•licitats pel Consell Comarcal.

Marià Chaure demanà a la directora “més inversió de la Generalitat en plans d’ocupació i agents d’ocupació local ja que són una fórmula directa de crear ocupació per part de l’administració pública”.

La reunió s’emmarcava dins un conjunt de visites que realitzaren per la ciutat de Solsona durant el matí del dijous. Així doncs, a part del Consell Comarcal, visitaren l’Oficina de Treball, l’Ajuntament de Solsona, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Sol del Solsonès.Font: Consell Comarcal