dilluns, 8 de març de 2010

C.E. ARRELS - INFANTIL II DIVISIÓ G.18: ARRELS, 1 - SANT PAU, 5

Arrels: Arnau Montaner, Miquel Serra, Oriol Palou, Guiu Montaner, Marc Pallaruelo, Roger Oriola. Lleïr Moreno, Marc Sala, Manel Vila, Marcel Xandri, Livian Castillo. També: Aitor Colell, Eduard Torra, Arnau Juanco, Laia Garcia, Anna Magin, Marc Gonzàlez.

Gol: Lleïr Moreno

AMB BON REGUST

Malgrat la derrota final, l'Infantil B ha jugat un dels millors partits de la temporada. Al davant tenia el Sant Pau, segon classificat, un equip que a la primera volta ens va endosar un 18-0 i els jugadors del qual, en l'escalfament, no ocultaven la seva intenció d'aconseguir un resultat similar.

Davant, però, es van trobar un equip més sòlid que a la primera volta. El sistema defensiu de l'Arrels, tot i no tenir porter, els va concedir molt poques ocasions. La voluntat compensava l'enorme diferència fisica que hi havia entre els dos equips. Durant la primera part van exercir el domini, però no van disposar de massa ocasions. Sols mitjançant jugades d'estratègia van poder marcar 3 gols abans del descans, si bé els locals també van disposar d'alguna ocasió i es va reclamar un penal a l'àrea del Sant Pau.

A la segona part, va ser l'Arrels qui va començar dominant, controlant el mig del camp dels manresans i creant perill, mentre el Sant Pau es limitava a sortir a la contra amb joc directe. L'esforç va tenir la seva recompensa, quan el Lleïr va poder culminar una combinació d'atac i establir l'1-3, que tornava a posar el seu equip en el partit. Aquest gol va esperonar els solsonins, que van continuar pressionant buscant retallar diferències, però no es va disposar de més ocasions clares. En canvi, va ser el Sant Pau qui va sentenciar el partit a les acaballes, aprofitant dues jugades de contraatac.

Bon debut de l'Arnau Montaner a la porteria, forçat per la lesió del Dani.

El proper cap de setmana, desplaçament al camp de l'Avinyó, un equip situat a la part alta de la taula.