dimecres, 10 de març de 2010

C.E. ARRELS - INFANTIL I DIVISIÓ G.9: ARRELS, 2 - EFO 87, 2

Arrels: Lluís, Arnau, Albert, Houssein, Guiu, Guillem, Josep Ma., Marcel, David, Roger, Xavi, Ivo i Miquel.

Gols: Roger, Guillem


A VEGADES EL FUTBOL NO ES JUST


Els infantils del CE Arrels han de treure aquesta conclusió del partit d’aquest dissabte passat, on desprès de dominar tot el partit i gaudir de fins ha tretze ocasions clares de gol i els rivals tant sols sis, el resultat d ‘empat demostra que de vegades no és just aquest esport. Però no val lamentar-nos , que no s’arregla res, sinó que hem de mirar endavant i treure el màxim de profit dels partits que ens resten i sobre tot gaudir del futbol.

El partit , tal com hem comentat abans , va tindre un clar dominador, els de Solsona, que van passar-se els primer quinze minuts jugant en camp contrari, però no es trobava la manera de fer el gol. Els que si que van fer-ho van ser els visitants i en el primer xut ja van marcar, això va fer esperonar als locals i van continuar picant pedra fins que primer el Roger i després el Guillem donaven la volta al marcador abans d’arribar al descans.

Amb el resultat de 2 a 1 començava la segona part amb la mateixa tònica que la primera , molt domini local però altra vegada eren els forasters ela que van trobar porteria als vuit minuts de la represa. Els de Solsona ho van provar de totes maneres, però sense fortuna, així que van haver-se he de conformar amb l’empat.

Aquest dissabte tornem a jugar a casa serà a les 11 del mati i ens enfrontarem a l’Igualada, el setè classificat , no serà un partit fàcil , però que intentarem tornar-los la mala passada del partit de la primera volta.