dimecres, 17 de març de 2010

C.E. ARRELS – INFANTIL "B" II DIVISIÓ G.18: AVINYÓ, 11 - ARRELS, 0

Arrels: Daniel Soria, Miquel Serra, Oriol Palou, Guiu Montaner, Marc Pallaruelo, Arnau Montaner, Marc Sala, Roger Oriola, Manel Vila, Lleïr Moreno, Livian Castillo. També: Arnau Juanco, Anna Magin, Laia Garcia, Ferran Moreno, Mohamed El Madani.


CONDICIONATS PER LES LESIONS

El resultat final, molt abultat, no reflecteix el que va ser el partit en si, almenys en la seva primera part.

Malgrat la diferència en la classificació, durant els primers 35 minuts el joc va estar igualat, amb ocasions pels dos costats, fins i tot ens podíem haver avençat en el marcador; lamentablement pels nostres interessos, la manca d'encert no es va repartir equitativament, i els l'Avinyó van ser capaços de transformar les seves ocasions. Al final del primer temps, el 4-0 el marcador no reflectia el que s'havia vist sobre el terreny de joc.

La segona part va ser molt diferent. El Dani es va ressentir d'una lesió i l'Arnau es va haver de posar a la porteria. La seva baixa es va afegir a les del Roger, el Moha i el Miquel. Amb tot això, l'Avinyó ho va tenir fàcil per dominar el partit davant un equip que es va anar desmoralitzant en mesura que passaven els minuts i el marcador s'anava eixamplant.

Malgrat el resultat, ens hem de quedar amb el joc desplegat a la primera part, on no es va notar la diferència entre els dos equips.

El proper cap de setmana no hi ha competició degut a la retirada del Berga "B". S'aprofitarà per disputar un partit amistós contra la Sagrada Família, segon classificat de l'altre grup i que també descansa. Això serà el dissabte, al Municipal, a partir de les 9:30.