dimecres, 3 de març de 2010

C.E. ARRELS – INFANTIL "B" II DIVISIÓ G.18: SANT LLORENÇ DE MORUNYS, 9 - ARRELS, 0

Arrels: Daniel Soria, Mohamed El Madani, Marc Pallaruelo, Oriol Palou, Miquel Serra, Marc Sala, Roger Oriola, Anna Magin, Aitor Colell, Manel Vila, Livian Castillo, També: Marc Gonzàlez

EL DERBI, PEL SANT LLORENÇ

L'Arrels es va presentar amb una alineació de circumstàncies, condicionada per les diferents baixes, i amb la moral tocada per la mala dinàmica de resultats.

El Sant Llorenç va imposar un fort ritme des del principi, fent molt difícil la tasca de contenció per part dels nostres jugadors. Als primers minuts no es trobaven còmodes sobre el terreny de joc, fet que va ser aprofitat pels locals per adquirir una còmoda avantatge. Cap al final del primer temps, l'entrenador del Sant Llorenç va donar entrada a jugadors menys habituals i el joc es va igualar força.

A la represa, el fet de tenir un sol canvi ens va condicionar físicament, i els locals van aprofitar-ho per anar augmentant el seu avantatge, fins establir el marcador final. Cap a les acaballes, es va poder arribar amb certa facilitat a l'àrea local, però sense conseqüències en el marcador.

El proper diumenge ens visita el Sant Pau, un dels millors equips de la categoria, format en la seva major part per jugadors de segon any molt forts físicament.