dimecres, 24 de març de 2010

C.E. ARRELS – INFANTIL "B" (AMISTÓS): ARRELS, 2 - SAGRADA FAMÍLIA, 6

Arrels: Guillem Ribó, Miquel Serra, Marc Pallaruelo, Oriol Palou, Guiu Montaner, Mohamed El Madani, Manel Vila, Marc Sala, Arnau Juanco, Livian Castillo, Lleïr Moreno, Laia Garcia, Anna Magin, Eduard Torra.

Gols: Lleïr, Guiu.


BONES SENSACIONS

Aprofitant el descans forçat per la retirada del Berga "B", vam disputar un partit amistós contra la Sagrada Família, equip d'un altre grup i que també descansava.

Contra la Sagrada Família, un equip situat en la segona posició del seu grup, vam jugar una excel•lent primera part. L'equip treballava bé, i frenava les escomeses d'un rival que fonamentava gran part del seu joc buscant els desplaçaments llargs cap als seus puntes, alts i ràpids. La defensa va oferir un gran nivell, provocant que els davanters rivals incorreguessin vàries vegades en fora de joc. El mig del camp lluitava, sense donar pilotes per perdudes, i en punta es generava perill. El gol dels manresans va ser contrarrestat ben aviat.

A la segona part, es van notar el desgast i la diferència física, i els manresans ho van tenir una mica millor, si bé tampoc no van poder exercir un domini aclaparador i no va ser fins gairebé el final que no van poder sentenciar el partit.

Cal destacar les ganes que hi ha posat tot l'equip, jugant així cada dia segur que arribaran els resultats.

El proper diumenge, ens visita l'Avià, un equip de la part baixa. I el Dijous Sant anem a Puigcerdà, a disputar un partit que es va ajornar en el seu dia per la neu.