dimecres, 10 de març de 2010

C.E. ARRELS - BENJAMÍ "A" I DIVISIÓ G.4: ARRELS, 2 - OLÍMPIC CAN FATJÓ, 5

Arrels: Brahim, Arnau Vilaseca, Sergi, Jordi, Àngel (1), Marc, Lluís, Arnau Valls i Arnau Torra (1).

BON PARTIT MALGRAT EL RESULTAT

Bon partit el que van disputar els solsonins de l’arrels, diumenge passat a casa, enfront de l’Olímpic can Fatjó de Rubí, malgrat el resultat final, l’Arrels, va sortir al camp molt motivat i amb ganes de guanyar.

La primera part va ser molt igualada; bona defensa, joc ben repartit al mig del camp, amb bones passades i una davantera ben posicionada, van fer que el rival hagués de lluitar molt per arribar a la nostra porteria. Tot i que l’Olímpic Can Fatjó va avançar-se en el marcador, l’Arrels va reaccionar, rápidament, empatant el partit; nomès a pocs segons del final del primer temps, la mala sort va fer que ens marquessin el segon gol.

En la segona part, l’Arrels, va continuar lluitant i defensant molt bé els atacs dels rivals i en un contra-atac ràpid, van aconseguir empatar el partit (2-2). No va ser fins als últims minuts, quan els contraris van encaixar-nos els tres desafortunats gols, que els donaven la victoria final. Tot i el resultat però, vam poder veure un equip amb una actitud molt positiva. ÀNIMS NOIS!!!