dilluns, 8 de març de 2010

C.E. ARRELS - ALEVÍ II DIVISIÓ G.21 - ARRELS, 2 - BERGA, 1

Arrels: Guillem Ribó, Guillem Vilà, Lluis Pijuan, Albert Pijuan, Marc Pujol, Ferran Colell, Agustin Carrizo (1g), Kadder Guettaf, Marc Casaldàliga, Manel Estany, Guillermo Morales (1g), Guillem Bajona, Agustín Moreno, Carla Ferrer, David Colell, Lluis Villaro (1g.), Toni Moreno, Tomàs Jané, Pau Aguilera.


ES PERD A CAMP DEL LÍDER I ES GUANYA A UN RIVAL DIRECTE.


El darrer dissabte de febrer es visità el difícil camp del capdavanter indiscutible del nostre grup amb la intenció de plantejar-li un partit de tu a tu, sabedors que al davant hi hauria el millor equip tant en defensa com en atac. A la primera meitat tot va sortir com s’havia previst, els manresans en cap moment van poder imposar el seu joc, es va anar a la caseta amb un mínim 1-2 al marcador i amb la impressió de que el partit no estava decidit. A la represa, amb alguns efectius lesionats que motivaren canvis posicionals, els solsonins van sortir una mica confiats i ho varen aprofitar els bagencs per anar-se’n al marcador amb un parell de gols que deixaren sentenciat el partit.

La setmana següent, darrera jornada, deparà un partit contra un rival directe pel meritori quart lloc que s’estava gaudint aleshores i que després del partit es refermà. El CF Berga visitava el municipal a dos punts amb les males intencions de guanyar i avançar-nos i per contra l’Arrels el que volia era deixar-los més lluny, a cinc punts. El partit fou igualat, amb molt joc al mig del camp, ambdues defenses jugaven avançades, i amb poc espai on jugar. I qui semblava es trobava més bé en aquest plantejament era el CE ARRELS creant les ocasions de gol més clares però errant en la definició final, si les haguessin materialitzat totes el resultat final hauria estat més clar. Amb dos gols, del Lluis Villaró i de l’Agustín Carrizo, el partit semblava encarrilat però a les acaballes de la primera part el Berga volgué donar emoció al partit aconseguint el 2-1 que seria el resultat final. A la segona part, “más de lo mismo”, l’Arrels controlant i creant ocasions que no tenien la recompensa del gol i el Berga colpejant amb ràpids contraatacs conduïts pel seu millor jugador, el mig centre, ben aturats per la línia defensiva solsonina. En resum bon partit el jugat per l’Arrels però, vist el que va passar i el que ha succeït en altres jornades, cal millorar la definició de les jugades d’atac per no haver de patir els moments finals en partits igualats.

La jornada vinent es rep la visita del CF Santpedor, un equip de les característiques de l’Arrels que a la primera volta ens guanyà per un ajustat 2-1, en un partit igualat on les ocasions es repartiren però que es decantà a favor del Santpedor per la millor efectivitat. Esperem seguir en la bona línia de les darreres jornades, defensant el quart lloc i esperant el moment de fer el salt cap al tercer, que el tenim a un puntet.