dijous, 25 de març de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF SOLSONA, 5 - CF LA POBLA DE SEGUR, 0

CF Solsona: Juanjo, Obiols(Rodri), Jean(Vilar), Alcázar, Jiménez, Alarcón, Piera, Miki, Cots(Casanovas), Sala(Puig) i Novelles(Solé).
CF La Pobla de Segur: Bellera, Peroy, Roset, Martínez, Ramón Vila(Ismael Vila), Moset(Mollevi), Sergi, Juangrau, Mas, Eli i Sánchez(Alegret).

El partit va ser dirigit de forma molt correcta pel col•legiat Sr. Lluís Gonzàlez Beas. El van auxiliar els srs. Fathellah Dalibi i Robinson Fajardo. Va mostrar targetes grogues als solsonins Piera, Juanjo i Alarcón.

ES VAN A BUSCAR ELS TRES PUNTS A MANRESA PEL TANCAMENT DE CAMP FEDERATIU.

El Comitè de Competició va castigar al CF Solsona a jugar el partit contra La Pobla en un terreny de joc que no fos el seu. Fets els tràmits corresponents es va aconseguir que es pogués disputar a Manresa. El motiu van ser els ”lleus aldarulls que es van produir en el partit Solsona-Organyà, on uns afeccionats del Solsona van fer perillar la integritat física de l’àrbitre Gracia Castany i els seus ajudants, amb atac d’ansietat de tots tres i agressió a un auxiliar”. En la còpia de l’informe mèdic ingressen a les 20:20 hores del mateix diumenge a Urgències de la Clínica Perpetuo Socorro de Lleida, romanent a les 19:18 dins les instal•lacions Municipals, per tant van arribar a Lleida en 1 hora i 2 minuts. A part, hi ha altres falsetats que van produir la presentació de les corresponents al•legacions del Club solsoní, que no es van tenir en conte. Total: Tancament del camp i multa pecuniària.

El partit va ser tranquil per al Solsona, tot i que només va aconseguir un gol en la seva primera part. Va ser Miki qui, de falta directa, introdueix la bimba dins la porteria del La Pobla. En l’inici del segon temps, un embolic en l’àrea visitant el resol Sala, marcant el 2 a 0 (min. 48). El tercer el va aconseguir Alcázar en la rematada d’un còrner (59’). El Solsona contaataca amb perill i, en un d’aquests, Sala suma el seu segon i 4rt. De l’equip. Un minut més tard, 66’, un altre contraatac és consumat per Sala, marcant el 5 a 0 definitiu. Representava el seu “Hat Trick”.

L’entrega i lluita dels jugadors va ser encomiable, esperant i desitjant que continuïn en aquesta tònica i puguin aconseguir la tan anelada permanència. El diumenge vinent poden començar a fer-ho, portant un resultat positiu de Linyola, pròxim rival.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)

Diumenge, 28 de març de 2010, a les 16:45 (3/4 de 5 de la tarda), al Camp Municipal de Futbol de Linyola.

FC LINYOLA & CF SOLSONA

Ànim jugadors i quadre tècnic!!!!. BON PARTIT I MILLOR RESULTAT !!!!