dimecres, 17 de març de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): FC ANDORRA, 4 - CF SOLSONA, 2

FC Andorra: Kevin, Cristian, Álvaro (Jacobo), García, Mejías, Emili, Buixó (Triquell), Manel, Somoza (Duran), Xavier i Martín.
CF Solsona: Juanjo, Alarcón, Alcázar, Jean, Obiols, Freixes, Piera (Rodri), Miki, Cots (Codina), Sala i Novelles (Casanovas).
Va dirigir l’encontre el Sr. Novell Álvarez, assistit pels Srs. Carrascal i Fajardo. Va mostrar targetes grogues a Buixó, Somoza, Cristian i Emili , i, al Delegat andorrà, la vermella directa (34’) (per part de l’Andorra). A Alcázar, Piera, Freixes, Jiménez (min. 38 i 76, estant a la banqueta), Jean, Cots i Sala, targetes grogues; a Jiménez (76’), per doble groga, i a Freixes (79’), directa, targeta vermella.

L’ÀRBITRE S’INVENTA UN PENAL I DESTROSSA EL SOLSONA

L’Andorra li va posar les coses molt difícils al Solsona, des de l’inici de l’encontre. Ben col•locat en el camp, amb alguns jugadors força experimentats, es mostrava molt perillós a pilota parada. Al quart d’hora és Somoza qui supera Juanjo, i, 8 minuts més tard, és Manel qui executa una falta, aconseguint el segon gol. No pintava gens bé per al Solsona. Aquest resultat el catapultava al penúltim lloc de la classificació.
Els solsonins no es van arrugar, van treure forces de flaquesa, de tal manera que Jan , en dues ocasions, va superar el meta Kevin, igualant el resultat i donant ànims als jugadors solsonins. Això era una altra cosa. L’aspecte era esperançador i optimista.

En la reanudació el Solsona controlava les accions locals. Cap equip encertava a marcar i anava passant el temps.
En el minut 76, el linier assenyala fora de joc i falta d’un jugador andorrà. L’àrbitre el consulta i xiula penal, a favor dels andorrans. Aquesta falta era totalment a l’inrevés. El jugador Cristian (min. 77) aprofita el regal per marcar el 3 a 2. Es produeixen queixes solsonines i Jiménez veu la segona groga. Freixes perd els nervis i es dirigeix amb crits i airadament a l’àrbitre, que li mostra targeta vermella directa. A partir d’aquí un Solsona nerviós i amb un joc precipitat, s’ensorra, es veu impotent i creu que no li val la pena lluitar més. L’equip local aprofita aquest desànim i fa el seu quart gol, en el min. 82, obra de Manel.

Amb aquest resultat es confirma el segon lloc per la cua (empatat amb el Ponts). Per altra part els vuit raders classificats són molt aprop uns dels altres, la qual cosa permet mantenir esperances de salvació. Bons jugadors, nivell de joc, bon entrenador, … hi són. QUÈ MANCA ??
Jo diria que una afecció fidel, educada i centrada en la situació perillosa i delicada que es travessa.
DÓNA LA IMPRESSIÓ QUE NO ENS VOLEN EN EL GRUP 5 i contra les “armes” i “maneres” que estan utilitzant … A la fí, potser ho aconseguiran.

PROPERA JORNADA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)
Diumenge, 21 de març de 2010, al Camp Municipal “EL CONGOST” de Manresa, a les 6 de la tarda (18:00).

CF SOLSONA & CF LA POBLA DE SEGUR