dimecres, 3 de març de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF SOLSONA, 0 - CF JUNEDA, 1

CF Solsona: Juanjo, Obiols, Alarcón, Alcázar, Codina, Miki, Freixes, Piera, Cots, Sala i Casanovas. També Jiménez, Novelles i Solé.
CF Juneda: Cristian Olivart, Nadih, Casolla, Capdevila, Blanch, Olivart, Mateus, Grant, Santander, Alvarez i Capell. També Pujol i Namame.
El Sr. Ignasi AMOR BERGER va dirigir l’encontre amb una qualificació de regular. Pel Solsona, va ensenyar tarjeta agroga a Obiols, Miki, Alcázar, Sala i Freixes.Pel Juneda, a Capdevila, Blanch i Pujol.

ES PERDEN TRES PUNTS IMPORTANTS

Tal com va succeir amb el Balaguer els jugadors solsonins es van veure impotents de foradar el portal defensat pr Cristian Olivart, que va fer n partit magnífic, éssent la figura del partit a l‘influir activament en la victòria del seu equip.
La lluita dels locals va ser constant prò gens fructífera. En el minut 30 van veure com el jugador visitant Santander obtenia el gol del seu equip, que seria l’´nic i definitiu. El setge a la porteria del Juneda va ser permenent i insistent, no obtenint-se fruit positiu. Les accions del porter visitant, Cristian Olivart, van ser determinants.

Es continua estant en zona perillosa. Encara resten per disputar-se 36 punts, però cal no perdre els punts de casa, com a mínim. Ara es jugarà en el camp del Borges, ara situat en quarta posició, amb opcions de promoció, i que és un equip sempre difícil.
Respecte a la propera jornada, els partits qu poden repercutir en el Solsona són: Tremp – Almenar, Juneda-Andorra, Torrefarrera-Cervià, Organyà-Alpicat, Efac Almacelles-Ponts, La Seu- Guissona, Artesa de Segre- La Pobla de Segur. Dels directes, l’Almenar és el millor classificat (28 punts), Juneda i Cervià (26 p.), Alpicat (25 p.), Solsona i Artesa (23 p.), Torrefarrera (22 p.), Ponts (20 p.) i La Seu (16 p.).

PROPERA JORNADA

Diumenge, 7 de març de 2010, a les 16 :15 (1/4 de 5 de la tarda), al Camp Municipal de Les Borges Blanques.

CF LES BORGES BLANQUES & CF SOLSONA

Sort per al Solsona i que s’emportin el màxim de punts possibles. QUE AIXÍ SIA !!!!!

Classificació del CF Solsona: