dimecres, 3 de març de 2010

Cal anar amb compte amb els Quads o les motos de trial per tal de no fer malbé el medi

M’agradaria compartir la meva preocupació amb els amants de la natura, i els que practiquen algun esport com el Quad o les motos de trial.

Tinc la sort de tenir amics, amigues i família que viuen en cases al camp, a pagès, i que per arribar-hi sovint cal fer alguns quilòmetres de camins o pistes no asfaltades.

Des d’aquí voldria fer una reflexió a totes aquestes persones que van en Quad i motos de trial i a gran velocitat. Vostès disfruten passant per aquests camins de terra fins a deixar-los destrossats i convertits (i més aquest any que ha plogut tant ) en pistes enfangades que fan les seves delícies, però perilloses i gairebé intransitables per als turismes.

Senyors i senyores que porten Quad i motos, han pensat com ho han de fer per poder anar a casa els que no tenen Quad ni moto?, i com passarien per exemple els serveis d’emergències, si fos necessari ?.

Els demano que es posin a la pell dels afectats, que entenguin que per vostès disfrutar, per altres es patir, o no arribar. Crec que podrien gaudir més del paisatge, reduint la velocitat i buscant camins que no condueixen a masies habitades. Les persones que viuen al camp, mereixen el nostre respecte.Cristina Lliró Morell