dijous, 11 de març de 2010

Bona valoració del taller de telèfon mòbil per a la gent gran de Solsona

11/03/2010

S’inclou dins el programa d’activitats organitzat per la regidoria d’Acció Social

El taller d’utilització del telèfon mòbil per a la gent gran de Solsona, organitzat per la regidoria d’Acció Social amb la col·laboració de Creu Roja del Solsonès els dos darrers divendres, ha rebut una valoració molt positiva, segons responsables de l’ONG. Tot i que només hi van assistir sis persones, “el taller els va interessar, ja que els va ser molt útil, i els agradaria que durés més” per assimilar els conceptes, assenyalen des de Creu Roja.

És el segon any que el consistori inclou aquesta activitat, que és gratuïta, dins l’oferta de propostes formatives, culturals, esportives i de lleure per a la gent gran. És una de les activitats intergeneracionals del programa, en què els avis entren en contacte amb joves voluntaris de Creu Roja.

Recentment, també han començat els tallers de bricolatge per a dones, que imparteixen alumnes de la UEC L’Afrau, i les classes de manualitats amb paper. Així mateix, a l’abril s’iniciarà un taller de cuina per a homes, per al qual s’han inscrit 14 persones i ja no queda cap plaça lliure.

Quant a les activitats físiques, el maig començaran les sessions programades al parc de psicomotricitat de la residència Hospital Pere Màrtir Colomés amb la col·laboració de fisioterapeutes del centre. Les persones interessades a inscriure-s’hi encara poden fer-ho adreçant-se als Serveis Socials de l’Ajuntament.

Font: Ajuntament de Solsona