dimecres, 17 de març de 2010

ALEVÍ : C.F. JOANENC “B”, 0 - C.F. SOLSONA , 4

Victòria àmplia!

El diumenge passat vam desplaçar-nos a Sant Joan de Vilatorrada amb un objectiu clar, guanyar el partit. Era un partit que podíem guanyar ja que jugavam contra l’últim classificat .Tot i això no va ser un partit fàcil, i més tenint en compte que érem 11 jugadors justos, els quals volíem felicitar de part dels “misters”.

El partit va començar molt igualat , la pilota anava de porteria a porteria, i això no ens afavoria ja que l’objectiu que se’ls havia plantejat era dominar el partit . Les ocasions sovintejaven les dos porteries, tot i que abans de la mitja part en van caure dos a favor nostre. La segona part va seguir la mateixa dinàmica, sense grans canvis en el joc de cap dels dos equips, però novament vam tenir la sort d’encertar en dos ocasions més.

En resum, es va demostrar que els gols van arribar quan la pilota rodava pel terra però l’ansietat per fer gols ens va encegar durant gran part del partit. Tot i aquest petit retret, felicitar als jugadors que tant i tant van córrer per poder guanyar un altre partit.