dijous, 18 de març de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona Morunys (20/03/10 -27/03/10)

Diumenge de Rams.- Diumenge que ve, 28 de març, Missa i benedicció a les 12.

LINYA

Benedicció de Rams.- Dissabte vinent, dia 27, a les 8 del vespre, Missa de vigília del diumenge de Rams.

MADRONA

Missa de Sant Josep a Castellana.- Aquest dissabte, dia 20, a 2/4 de 6 de la tarda.

Diumenge de Rams.- Diumenge que ve, 28 de març, a les 10 del matí, benedicció de Rams i Missa.

NAVÈS

Celebració de la Penitència.- Dilluns 29 de març, a l’església parroquial per als feligresos de Navès i les demés parròquies veïnes. Aquestes trobades quaresmals fomenten la germanor i ajuden la fe de tots. Els mossens us exhortem vivament a participar-hi.

Diumenge de Rams.- Missa i benedicció de rams, a 2/4 de 12.

PREIXANA

Diumenge de Rams.- Diumenge que ve, 28 de març, benedicció de rams i Missa a les 10 del matí.

SANT CLIMENÇ

Diumenge de Rams.- Diumenge, vinent, dia 28, a les 12, benedicció de Rams i Missa.

SANT FELIU DE LLUELLES

Pregàries pel bon temps (Preixana).- Demà dilluns, 22 de març, a les 8 del vespre, estem convidats a pregar al Senyor perquè ens doni el bon temps, amb les restants parròquies de Besora, Linya i Navès.

SANT LLORENÇ

Viacrucis.- Durant la Quaresma, els diumenges a les 5 de la tarda i els divendres a 3/4 de 6 del vespre, farem el Viacrucis.

SOLSONA

Dia del Seminari.- Avui diumenge, 21 de març, se celebra el Dia del Seminari, en el marc de l’Any Sacerdotal proclamat pel Papa Benet XVI. Demanem al Senyor que siguin molts els qui responguin a la crida de Déu a ser sacerdots, testimonis de la Misericòrdia de Déu.

Tots estem compromesos a l’ajuda i la renovació dels sacerdots , estar prop d’ells, col·laborar-hi, interessar-se pel Seminari i pregar per les vocacions.

La col·lecta d’avui serà pel Seminari.

Missa en família.- Avui, V Diumenge de Quaresma, la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria estarà pensada de cara als nens i nenes de la Catequesi, com cada Diumenge de Quaresma. Esperem que n’hi vinguin força, acompanyats dels seus familiars.

Viacrucis Quaresmal.- Avui, Diumenge de Quaresma, a les 6 de la tarda, a la Catedral farem el Viacrucis Quaresmal.

Jornada Diocesana sobre l’Any Sacerdotal.- Organitzada per la Delegació de Vocacions, s’adreça a tothom (seglars, capellans i religiosos/es). Serà aquest dissabte, 20 de març, de les 10 del matí a les 6 de la tarda, al Seminari. Matí: Laudes, Conferència de Mn. Joan Llidó, Missa, dinar... Tarda: Vídeo i pregària. S’hi pot assistit a tot o en part. Telèfon Seminari: 973 48 01 00.

Xerrada de la germana P. Feixas.- A la Casa de la Parròquia, dissabte que ve, 27 de març, a les 5 de la tarda, la germana Josefa Feixas, de la Companyia de Maria, ens parlarà sobre “Pensaments”.

Confraria de la Mare de Déu del Claustre.- Dissabte vinent, 27 de març, a les 8 del vespre, s’oferirà la Missa pels confrares traspassats darrerament: Jaume Jalmar Pujol, Carme Regués Caubet, Xavier Jounou Bajo, Maria Ramonet Canal i Xavier Buscall Ruiz. Tothom és convidat a participar-hi, especialment els familiars i confrares.

Diumenge de Rams.- Diumenge que ve, 28 de març, a les 12, benedicció dels rams a la plaça Major, seguida de la processó pel carrer de Sant Miquel, entrada a la Catedral per Sant Agustí i la Missa, presidida pel senyor Bisbe, mons. Jaume Traserra i Cunillera. Tingueu present que aquest dia no hi haurà la Missa a 2/4 de 12 al Cor de Maria.

Pelegrinatge als grans santuaris de França: Lourdes, Lisieux, Paris i Ars.- El Bisbat de Solsona organitza aquest pelegrinatge per a l’estiu, del 7 al 15 d’agost, que suposarà travessar França de dalt a baix. El termini per a inscriure’s és el 30 d’abril. Preu: 790 €, tot inclòs, pensió completa.

MISSES ENCOMANADES

SANT LLORENÇ: Dia 22.- Per Josep Vilella Mosoll. Dia 23.- Per Angelina Camp Ventura. Dia 24.- Per Ot parramon Guitart. Dia 25.- Per Joan Solé Melé. Dia 26.- Intenció donant. Per Joan Plana Corominas, Josefa Balagué Cardona i Joan Saló Reixech. Dia 27.- Per Balbina Vila Puig. Dia 28.- Per Josep Bajona Riu i Isabel Sala Vilà, Miquel Canals Corominas i Joan Solé Malé.

SOLSONA: Dia 20.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Lluí Travé Codina (4t a.). A les 8 del vespre, per Dolors Montraveta Jou; esposos Lluís Albets Torrent i Àngela Codina Montraveta, Joan Solé Barniol i Montserrat Llena Vilaginés, Francesc Espluga Sabata i Teresa Espluga Picoy. Dia 21.- A les 10 del matí, per germans Rafart, Jaume Guix Roca, Josep Guix, Joan Espuñes, Ramon Oriola i pares Miquel Oriola i Carme Ribera; esposos Salvador Divins Marbà i Maria Pujol Barrera , Hermenegild Subirà i Emília Macià i família. A 2/4 de 12, per Miquel Pujol Casals, Benvingut Sanclimens Caballol, Josep Sabata Solé, Manuel González Estrada; esposos Hermenegild Subirà i Emília Macià, Salvador Divins Marbà i Maria Pujol Barrera. A 2/4 d’1, per Benvingut Sanclimens Caballol; esposos Salvador Divins Marbà i Maria Pujol Barrera. Dia 22.- A 2/4 de 8 del vespre, per Carme Solsona Valls. Dia 24.- A les 10 del matí, per Carme Cardona Rey (8è a.). Dia 25.- A les 10 del matí, per Maria Vidal Sarri.