dimecres, 10 de març de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona Morunys (13/03/10 -20/03/10)

Pregàries pel bon temps.- Demà dilluns 15 de març, a les 8 del vespre, les parròquies de Besora, Linya, Navès i Sant Feliu ens trobarem per pregar a Déu que ens concedeixi el bon temps.

CASTELLVELL
Missa.- Avui diumenge, 14 de març, Missa a les 4 de la tarda.

LLINARS
Festa de Sant Josep.- Divendres vinent, dia 19, Missa a les 12. .

MADRONA
Celebració de Sant Josep a Castellana.- Dissabte vinent, 20 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, Missa en honor de Sant Josep a la capella de Castellana. No hi ha Missa a la Parròquia.

RINER
Aplec de Sant Sebastià.- Avui, dia14, en el segon diumenge de març, a 2/4 d’1, Missa a l’església de Sant Martí de Riner, amb la benedicció i repartiment del pa per a tothom.

SANT FELIU DE LLUELLES
Pregàries pel bon temps (Preixana).- Dilluns, 22 de març, a les 8 del vespre, estem convidats a pregar al Senyor perquè ens doni el bon temps, amb les restants parròquies de Besora, Linya i Navès.

SANT LLORENÇ
Viacrucis.-Durant la Quaresma, els diumenges a les 5 de la tarda i els divendres a 3/4 de 6 de la tada, farem el Viacrucis.

SOLSONA
Missa en família.- Avui, IV Diumenge de Quaresma, la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria estarà pensada de cara als nens i nenes de la Catequesi, com cada Diumenge de Quaresma. Esperem que n’hi vinguin força, acompanyats dels seus familiars.

Viacrucis Quaresmal.- Avui, Diumenge de Quaresma, a les 6 de la tarda, a la Catedral farem el Viacrucis Quaresmal.

Xerrada: Acollir i ajudar i l’art de saber-se relacionar.- Aquest dissabte, 13 de març, de 10 a 12 del matí. Lloc: Càritas Solsona, a la Casa de la Parròquia.
La relació amb les persones, familiars i coneguts no és fàcil i sempre hi ha malentesos i embolics. Acollir els altres és un art que té a veure amb la nostra manera de ser i de viure. Què ens hi pot ajudar? Com fer-ho?.
Per cercar respostes a aquestes i altres preguntes, CÀRITAS us invita a una xerrada a càrrec d’Eduard Fonts, psicòleg i teòleg.

Festivitat de Sant Josep.- L’horari de les misses del dia 19, divendres vinent, serà el mateix que pels dies feiners, o sigui, a les 10 del matí a la capella del Claustre i a 2/4 de 8 del vespre, a l’església de la Companyia de Maria.

Dia del Seminari.- Diumenge vinent, 21 de març, se celebra el Dia del Seminari, en el marc de l’Any Sacerdotal proclamat pel Papa Benet XVI. Demanem al Senyor que siguin molts els qui responguin a la crida de Déu a ser sacerdots, testimonis de la Misericòrdia de Déu.
Tots estem compromesos a l’ajuda i la renovació dels sacerdots , estar prop d’ells, col•laborar-hi, interessar-se pel Seminari i pregar per les vocacions.
La col•lecta pel Seminari es farà a totes les parròquies a les misses del diumenge que ve, dia 21.

Jornada Diocesana sobre l’Any Sacerdotal.- Organitzada per la Delegació de Vocacions, s’adreça a tothom (seglars, capellans i religiosos/es). Serà dissabte vinent, 20 de març, de 2/4 d’11 del matí a les 6 de la tarda, al Seminari. Matí: Laudes, Conferència de Mn. Joan Llidó, Missa, dinar... Tarda: Vídeo i pregària. S’hi pot assistit a tot o en part. Pel dinar: Trucar al tel. 973 48 06 19 (Cúria, Sra. Encarna).

CURSET PRE¬-MATRIMONIAL 2010
Les parelles que tenen projectat contreure matrimoni poden apuntar-se per al curset pre-matrimonial que es farà a la Casa de la Parròquia els propvinents 19 i 20 de març (divendres i dissabte), a les 10 del vespre.

Pelegrinatge als grans santuaris de França: Lourdes, Lisieux, Paris i Ars.- El Bisbat de Solsona organitza aquest pelegrinatge per a l’estiu, del 7 al 15 d’agost, que suposarà travessar França de dalt a baix. El termini per a inscriure’s és el 30 d’abril. Preu: 790 €, tot inclòs, pensió completa.

Dates per a la Primera Comunió.
Recomanem un d’aquests dies :
Maig, dia 23 : Catedral, a 2/4 d’1.
dia 30, Cor de Maria, a 2/4 de 12.
Juny, dia 13 : Cor de Maria, a 2/4 de 12.
dia 24: Catedral, a 2/4 d’1.
dia 27 : Cor de Maria, a 2/4 de 12.
Juliol, dia 4: Catedral, a 2/4 d’1.
A l’església del Cor de Maria, no podrem admetre-hi més de 7 infants.

MOVIMENT DEMOGRÀFIC
DEFUNCIONS
Ogern.- El 23 de febrer, Maria Pilar Espunyes Forné, casada, de 61 anys.
Solsona.- El 10 de febrer, Teresa Torrentallé Badia, soltera, de 86 anys.
• L’11 de febrer, Antonio Aniorte Martínez, casat, de 63 anys.
• El 15 de febrer, Salvador Ariza Velasco, casat, de 72 anys.
• El 25 de febrer, Floriano Solé Rafart, vidu, de 86 anys.
• El 27 de febrer, Francesc Clop Gilabert, vidu, de 95 anys.

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 15.- Per Ramon Muntada Bella. Dia 16.- Pel Pep de cal Vermell. Dia 17.- Per Ventura Xandri, Ramon Comellas. Dia 18.- Per Joan Solé Melé, Jaume Rovira Palau. Dia 19.- Per Assumpta Maura Clotet, Josep Vilalta Bernadich, Josep Vilà Sala, Josep Torrebadella Plana. Dia 20.- Per família Segret-Sala. Ànimes. Dia 21.- Per Modesto Fornell Tarrés. Intenció donant. Per Pina Alonso Pareja (vídua de Delfí Solé Torrebadella), a les 12. Per Josep Galobardes Alsina (9è a.), a les 12.
SOLSONA: Dia 13.- A 2/4 de 7 de la tarda, pels esposos Celestí Subirà Parramon i Ramona Riu Bantolra. A les 8 del vespre, per Josep Subirà Moncunill (28è a.), Presentació Barniol Cosconera (11è a.). Dia 14.- A les 10 del matí, per Joan Riu Barrera, Valerio Casals Torres (6è a.) i el seu fill Joan i família.. A 2/4 de 12, per Juan Manuel Rinaldi Garramuño (1r a.); esposos Candi Pujol Ribera i Josefa Casals Tulleuda. Dia 19.- A les 10 del matí, per Narcís Gríful Miloro, germanes dominiques Maria i Francisca Ramonet, Maria Roigés Torrent, Josep Muedra Bendicho, Josep Serra i filla Josepa; esposos Josep Sorribes Pujol i Maria Pujol Granollers, Josep Subirà i Maria Bascompte. A 2/4 de 8 del vespre, per Josep Muedra Bendicho; esposos Josep Sorribes Pubill i Maria Pujol Granollers, Josep Viladrich Castells i Filomena Bartoló Riu.