dimecres, 3 de març de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona Morunys (06/03/10 -13/03/10)

Missa mensual.- El dia 13, segon dissabte, Missa a les 7 del vespre.
Pregàries pel bon temps.- El dilluns 15 de març, a les 8 del vespre, les parròquies de Besora, Linya, Navès i Sant Feliu ens trobarem per pregar a Déu que ens concedeixi el bon temps.

CASTELLVELL
Missa.- Diumenge vinent, 14 de març, Missa a les 4 de la tarda.

LINYA
Acció de gràcies.- Demà dilluns, 8 de març, a les 8 del vespre, junt amb les parròquies veïnes de Besora, Navès i Sant Feliu, ens trobarem a l’església per pregar i demanar a Déu que ens concedeixi el Bon Temps.

PINELL
Missa Quaresmal.- Avui diumenge, 7 de març, a les 10 del matí, Missa de Quaresma.

RINER
Aplec de Sant Sebastià.- Com cada any en despuntar el bon temps, es celebra l’aplec de Sant Sebastià a Riner. Serà diumenge vinent, 14 de març, a 2/4 d’1, Missa a l’església de Sant Martí de Riner, amb la benedicció i repartiment del pa per a tothom.

SANT LLORENÇ
Viacrucis.-Durant la Quaresma, els diumenges a les 5 de la tarda i els divendres a 2/4 de 7 del vespre, farem el Viacrucis.

SOLSONA
Missa en família.- Avui, III Diumenge de Quaresma, la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria estarà pensada de cara als nens i nenes de la Catequesi, com cada Diumenge de Quaresma. Esperem que n’hi vinguin força, acompanyats dels seus familiars.

Viacrucis Quaresmal.- Avui, III Diumenge de Quaresma, a les 6 de la tarda, a la Catedral farem el Viacrucis Quaresmal.

Xerrada: Acollir i ajudar i l’art de saber-se relacionar.- La relació amb les persones, familiars i coneguts no és fàcil i sempre hi ha malentesos i embolics. Acollir els altres és un art que té a veure amb la nostra manera de ser i de viure. Què ens hi pot ajudar? Com fer-ho?.
Per cercar respostes a aquestes i altres preguntes, CÀRITAS us invita a una xerrada a càrrec d’Eduard Fonts, psicòleg i teòleg. Dia: 13 de març, dissabte, de 10 a 12 del matí. Lloc: Càritas Solsona, a la Casa de la Parròquia.

Dates per a la Primera Comunió.
Recomanem un d’aquests dies :
Maig, dia 23 : Catedral, a 2/4 d’1.
dia 30, Cor de Maria, a 2/4 de 12.
Juny, dia 13 : Cor de Maria, a 2/4 de 12.
dia 24: Catedral, a 2/4 d’1.
dia 27 : Cor de Maria, a 2/4 de 12.
Juliol, dia 4: Catedral, a 2/4 d’1.
A l’església del Cor de Maria, no podrem admetre-hi més de 7 infants.

CURSET PRE¬-MATRIMONIAL 2010
Les parelles que tenen projectat contreure matrimoni poden apuntar-se per al curset pre-matrimonial que es farà a la Casa de la Parròquia els dies 19 i 20 de març (divendres i dissabte), a les 10 del vespre.

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 8.- Per Mn. Antoni Solé i Anna Pons Oliveras. Dia 9.- Donant. Dia 10.- Per Joan Solé Melé; esposos Joan Muntada i Rosa Pratmans i Ramon Graus Cirera. Dia 11.- Per José Pérez Trujillo i Ana Escudero Martín, Ramon Canals Serra i Dolors Camps Cardona. Dia 12.- Per Adelaida Pascuet Costa i Joan Agustí Pla. 13.- Ànimes. Dia 14.- Donant. Ànimes. Per Elena González Angulo, família Xandri-Farràs, Estrella López Rodríguez, Maria Ollé Farràs.
SOLSONA : Dia 6.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Secundí i Francisco Vilardell Estany i Teresa Serra Vilardell i fills Lluís, Rosita i Pilar. A les 8 del vespre, per Margarida Oliva Creus (2n a.) i pels seus avis i tiet Josep Oliva. Dia 7.- A les 10 del matí, per Gil Espuga Jordana, Joan Riu Barrera, Secundí i Francisco Vilardell Estany i Teresa Serra Vilardell i fills Rosita Lluís i Pilar. A 2/4 d’1, per Fermín Vila i família Espuga-Solé, Margarida Oliva Creus (2n a.), pels seus avis i tiet Josep Oliva. Dia 8.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, per Ramon Vila Parera. Dia 10.- A 2/4 de 8 del vespre, per Josep Calvo Burguete (11è a.) i Pilar Calvo Sorribes. Dia 11.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, per Josep M. Reig Oller (6è a.).