dimecres, 24 de febrer de 2010

X Pub Quiz al bar M-knop

El passat divendres dia 19 de febrer, va tenir lloc al bar M-knop de Solsona, el X Pub Quiz que organitza l’escola d’idiomes Chit Chat; hi van participar 3 equips de 3, i un de 4 persones.

A les nou del vespre, van anar arribant els diferents concursants, i tot sopant van anar escalfant motors. Aquesta vegada, el Pub Quiz es va fer en divendres, i d’aquesta manera van poder-hi assistir nous participants. La varietat d’edats, de 16 a 50 anys, també va ser un punt a tenir en compte en aquesta edició de Pub Quiz. Un cop acabat el sopar, i després de donar la benvinguda als nous concursants, els 3 equips de 3, i un de 4 persones, es van anar posicionant a les respectives taules.

Els equips participants s’anomenaven de la següent manera: Stardust, Rocky Mountains, 4 Actors i The Conchords. Tot seguit, van començar a demanar els beures que havien de refrescar la nit, i finalment, servir com a premi, a l’equip o taula guanyadora.

Aquest X Pub Quiz, estava preparat amb diverses preguntes relacionades amb el món del cinema, la història del cinema i les arts audiovisuals.

Al final, els guanyadors van ser els participants de l’equip Stardust, amb 25 preguntes encertades sobre un total de 40. Com a premi van rebre un DVD i una caixa de bombons, gentilesa del quizmaster Joan Parcerisa i, evidentment, com a cada edició de Pub Quiz, el beure de la nit pagat. Els segons van ser els Rocky Mountains, amb un total de 21 encerts. Cal destacar la presència d’una convidada americana en aquest grup. Seguidament, i en tercer lloc, va ser l’equip dels 4 Actors, amb 19.5 preguntes encertades; i en quart lloc The Conchords, amb 14 respostes correctes.

Tot plegat va servir per passar una bonica vetllada, practicar una mica d’anglès fent un beure i una mica de cultura. Des de l’organització es preveu l’ XI Pub Quiz, dedicat a St. Patrick, patró d’Irlanda, que tindrà lloc el dimecres 17 de març. La cita és a les 22.00h, al bar M-knop. És una activitat oberta i gratuïta per tothom; vine el pròxim dia, i participa-hi!!!