dimarts, 16 de febrer de 2010

Sira Capdevila i Núria Closa pugen al podi en la 1a. Volta Iniciació


El passat diumenge, dia 14 de febrer, al nou pavelló poliesportiu de Tremp, es dugué a terme la 1a. Volta d’Iniciació de les categories E i B, respectivament. Van trobar-se diversos clubs de la territorial de Lleida, i es van ajuntar una gran quantitat de patinadors, que van ser subdividits en 4 grups pel certificat B, i 3 grups pel certificat E. Esther Moreno, Montse Rodríguez, Laura Múrcia, Sandra Colell, Núria Closa i Sira Capdevila van participar en les competicions referents al certificat B.

El diumenge pel matí, la primera en efectuar el seu disc va ser Esther Moreno, en el grup B1, realitzant un molt bon exercici i, aconseguint així, la 7a. posició de la classificació. Les següents patinadores en realitzar el seu treball van ser, Montse Rodríguez, Laura Múrcia, Sandra Colell i Núria Closa, en el grup B2. La Montse va aconseguir fer un molt bon disc, i així mateix, es va poder situar en la 8a. posició, igual que la Sandra, que quedaren empatades. Pel que fa a la Laura, fent gala del seu bon estil, va quedar en 14è lloc. La sorpresa de la jornada, la va donar Núria Closa, amb un exercici molt ben fet, que la va dur directa al segon lloc del podi, i es va proclamar subcampiona de la 1a. Volta Iniciació.

Després, per la tarda, la jornada va continuar amb el grup B2, protagonitzat per part del C.P. Solsonès, per Sira Capdevila. Va realitzar els seus exercicis amb molta cura, velocitat i bon estil. Així doncs, la Sira va aconseguir el 1r. lloc de la classificació, obtenint el títol de Campiona de la 1a. Volta Iniciació.

Tots plegats ens ho vam passar molt bé. Cal felicitar a les nostres patinadores per la seva magnífica tasca, i el seu treball tant acurat. De la mateixa manera, cal agrair als acompanyants, familiars i amics, el seu suport i el seu caliu durant tot el diumenge. Moltes felicitats per l’Esther, la Montse, la Laura, la Sandra, la Núria i la Sira! A les entrenadores i a tots plegats, moltes gràcies i moltes felicitats per tot i per tots!Sira Capdevila, Campiona 1a


Núria Closa, subcampiona 1a


Esther Moreno, B1


Sandra Colell, Núria Closa, Laura Múrcia i
Montse Rodríguez, B2