dissabte, 13 de febrer de 2010

LLOBERA DECIDEIX

A Llobera, tal com s’està fent en altres municipis del Solsonès que no ho van fer el 13 de desembre passat, ja hem engegat el procés per celebrar la Consulta sobre la Independència de Catalunya el diumenge 28 de febrer de 2010.

L’Associació Cultural de Llobera, en assemblea celebrada el passat 22 de gener, i l’Agrupació de Joves de Llobera L’Udol van prendre l’acord d’impulsar i donar suport a la celebració de la Consulta. Anteriorment, el dia 5 d’octubre de 2009 l’Ajuntament de Llobera ja havia aprovat una moció de Ple donant suport a la celebració de les Consultes Populars Municipals per a la Independència, i el dia 16 de desembre de 2009 el Consell Comarcal del Solsonès també va fer una moció de suport a les Consultes per a la Independència.

Així, en una reunió que vàrem fer el 29 de gener a la Biblioteca Municipal, va quedar constituïda la Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta a Llobera, amb el nom de LLOBERA DECIDEIX. Al mateix temps ens hem integrat a la Coordinadora de les Comissions Organitzadores de les Consultes sobre la Independència al Solsonès (CCOCIS).

Des d’aquí demanem a totes i tots els que tingueu ganes de treballar amb nosaltres que vingueu a les reunions que anirem fent i de les que us tindrem puntualment informats. És responsabilitat de tots i totes que a Llobera estiguem a l’alçada en la celebració d’aquest esdeveniment. Només una bona implicació ciutadana i una alta participació el dia de la votació legitimarà i donarà transcendència social i política futura a aquesta Consulta sobre la Independència de Catalunya.

Comptem amb tots vosaltres.

Ens podeu contactar a:

lloberadecideix@gmail.com
http://www.lloberadecideix.blogspot.com

I perquè el 28F sigui una diada ben festiva hem organitzat per aquest dia un seguit d’actes que farem al Local Social:

10 del matí. Caminada al Padró de Peracamps i penjada de la senyera. Durada aproximada: 2 h. A l’arribada hi haurà un pica pica.

2 de la tarda. Arrossada popular. Menú: amanida, arròs, pa, aigua i vi, fruita i cafè. Preu 6€. Pel dinar cal apuntar-se fins el dia 22 de febrer.

2/4 de 5 de la tarda. Acte cultural.

Tots els actes, excepte el dinar, són gratuïts.

Convidem a tothom a participar i a gaudir d’aquestes activitats. Perquè aquell dia tots som importants!