dijous, 25 de febrer de 2010

La Fira del Trumfo i la Tòfona torna amb la tercera edició del maridatge de vins de D.O. i plats del Solsonès

El certamen del 6 i 7 de març també potenciarà els tastets de varietats de trumfos de la comarca gràcies la col•laboració del Gremi d’Hostaleria

El Consell Comarcal del Solsonès, nou ens organitzador de la Fira del Trumfo i la Tòfona de Solsona aposta per la continuïtat i promoció de les degustacions, els tastets i el maridatge. Així doncs, es realitzarà la tercera edició del maridatge, que l’any passat aplegà una setantena de persones i combinà els plats elaborats per professionals de la comarca amb vins de la D.O. Pla de Bages. L’acte es tornarà a realitzar al pati Gòtic del Consell Comarcal i aquest any, els vins convidats seran els de la D.O. Costers del Segre. L’acte té places limitades i cal reservar telefonant al 681 346 583.

Per altra banda, el Consell Comarcal potenciarà els tastets del dissabte a la tarda, juntament amb el Gremi d’Hostaleria del Solsonès, que organitzarà una degustació de plats elaborats amb diferents varietats de trumfos del Solsonès cuinats amb tòfones. L’acte serà a les19 hores a la plaça Major.

Així mateix, es mantindrà la ja tradicional degustació de trumfos fers del diumenge a les 13 hores i és l’acte que clou la Fira.

Albert Muntada, responsable de la mostra, argumenta que “volem que la Fira s’integri dins el conjunt de certàmens que promou el Consell, donant continuïtat als actes més significatius i introduint novetats”.Per a més informació i consultar tots els actes previstos: www.firadeltrumfo.com

Font: Consell Comarcal