dilluns, 22 de febrer de 2010

Iris Capdevila, argent en la 1a. Volta Iniciació, Club Patinatge Solsonès


Quatre patinadores del C.P. Solsonès participen en la 1a. Volta Iniciació dels certificats C i Debutants, en la població de Juneda, el diumenge 19. Iris Capdevila aconsegueix el segon lloc del podi.

El passat diumenge, dia 19 de febrer, al pavelló poliesportiu de Juneda, es dugué a terme la 1a. Volta d’Iniciació de les categories C, A i Debutants, respectivament. Van trobar-se diversos clubs de la territorial de Lleida, i es van ajuntar una gran quantitat de patinadors, que van ser subdividits en 4 grups pel certificat C, 1 grup per l’A i 2 grups pel certificat Debutants. Anna Vilà i Cunyat i Andrea Marín van participar en les competicions referents al certificat C, mentre que Maria Riu i Iris Capdevila, ho van fer en el Certificat Debutants.

El diumenge pel matí, la primera en efectuar el seu disc va ser Anna Vilà i Cunyat, en el grup C1, realitzant un molt bon exercici i, aconseguint així la 8a. posició de la classificació. La següent patinadora en realitzar el seu treball va ser, Andrea Marín, en el mateix grup. L’Andrea, tot i ser la primera vegada en presentar-se a unes competicions d’aquestes característiques, va aconseguir fer un molt bon disc, i així mateix, es va poder situar en el 23è. lloc.

Després, al migdia, la jornada va continuar amb el grup Debutants 1, protagonitzat per part del C.P. Solsonès, per Maria Riu. Va executar un programa bastant correcte, però un error desafortunat, va fer que es situés al 12è. lloc de la classificació.

Tot seguit, va ser Iris Capdevila, l’encarregada de defensar el seu disc, en el grup Debutants 2. L’Iris va realitzar els seus exercicis amb molta cura, velocitat i precisió en la tècnica, i executant un bon axel i una bona pirueta baixa, va aconseguir un merescut 2n. lloc. Així doncs, l’Iris va aconseguir l’argent, obtenint el títol de Subcampiona de la 1a. Volta Iniciació.

Tots plegats ens ho vam passar molt bé. Cal felicitar a les nostres patinadores per la seva magnífica tasca, i el seu treball tant acurat. De la mateixa manera, cal agrair als acompanyants, familiars i amics, el seu suport i el seu caliu durant tot el diumenge. Moltes felicitats per L’Anna, l’Andrea, la Maria i l’Iris! A les entrenadores i a tots plegats, moltes gràcies i moltes felicitats per tot i per tots!Iris Capdevila, subcampiona Debutants

Andrea Marín i Anna Vilà i Cunyat


Maria Riu