dimecres, 24 de febrer de 2010

F.P.E. ARRELS - JUVENIL-CADET DIVISIÓ D'HONOR: ARRELS, 7 - VALLIRANA, 0

Arrels: Èrika Bernado, Laura Esteve (1), Judit Colilla s(1), Natàlia Pujol, Natàlia Klymyuk (3) i Meritxell Jordana (2)


PER FI GUANYEM EL VALLIRANA


El passat diumenge 21 de febrer, l’equip cadet- juvenil de l’Arrels va disputar el partit de la segona volta contra el Vallirana.

El partit va començar amb un domini de les locals. El primer gol va arribar molt aviat, marcat per la Meritxell després d’una jugada amb la Natàlia. Aleshores, el joc va ser una mica travat, ja que ni un equip ni l’altre aconseguien d’ur a terme jugades que acabessin al fons de la xarxa. Però les locals van desfer aquesta situació amb un gol de la Natàlia, després d’un gran error de la portera visitant. El tercer gol obra de la Natàlia, abans d’acabar la primera part, després d’una bona jugada col•lectiva.

La segona part va començar amb possessió de les locals, però molta pressió de les visitants. L’equip local no va desenvolupar el joc amb el que estaven acostumades a fer. Però aquest joc va quedar en segon pla quan la Judit va marcar el quart gol, després de xutar i que la pilota passés per sota les cames de la portera.

El cinquè gol, obra de la Meritxell va arribar després d’un control-xut des de fora l’àrea, en el que la portera no va poder-hi fer res. El sisè gol, i el setè van arribar a causa de la sortida desmesurada de la portera, que va fer de jugadora durant moltes jugades. El sisè va ser obra de la Laura i el setè de la Natàlia.

Aquest partit, apart del resultat, s’ha vist influït per l’actuació nefasta de l’àrbitre.

El pròxim desplaçament serà el diumenge 28 a Monistrol- Montserrat, un partit difícil.

A destacar la Laura Esteve la millor jugadora del partit il’Erika, una jugadora molt important, la millor portera.