dimecres, 10 de febrer de 2010

F.P.E. ARRELS – JUVENIL-CADET DIVISIÓ D’HONOR: MATARÓ, 0 – ARRELS, 11


Arrels: Èrika Bernadó, Laura Esteve (1), Natalia Klymluk (4), Judit Colillas (3), Meritxell Jordana (3)


GRAN VICTÒRIA AMB 5 JUGADORES


El passat sis de febrer les noies van disputar un matiner partit, exactament a les nou el matí a la pista del Mataró.

La primera part va ser de domini total de les de solsonines, que van arribar al descans amb un 0-6 claríssim, amb gols de la Natàlia després d’una bona passada de la Meritxell, igual que un dels que va marcar la Judit.

La Meritxell amb un gol des de fora de l’àrea va establir el 0-3.

El 0-4 i el 0-6 van ser obra de la Natàlia després d’una bona combinació per part de tot l’equip incloent l’Èrika, que va fer un bon paper a sota els tres pals. El cinquè havia estat obra de la Judit, que va fer un grandíssim partit durant els 50 minuts.

La segona part va començar igual que la primera, amb domini de les visitants. En els 20 primers minuts van arribar els 5 gols, dos de la Meritxell de falta directa, un de la Laura que va buscar el gol durant tot el partit.

La Judit va tornar a demostrar la seva confiança amb un gol, després d’una magnífica combinació de tot l’equip. La Natàlia va arrodonir el resultat amb una jugada molt bona.

Tres punts més cap a casa, i la setmana que ve toca un dels partits més importants de la lliga, contra el líder, el Rubí, partit aplaçat, el dissabte 13 de febrer a les 12 al pavelló. Si es guanya seria una victòria molt important que donaria confiança pera afrontar el que falta de lliga.

A destacar el gran partit de la Judit Colillas.