dimecres, 24 de febrer de 2010

El diumenge 28 de febrer es farà a Llobera la Consulta sobre la Independència de Catalunya, Llobera Decideix

El diumenge 28 de febrer a Llobera farem la Consulta sobre la Independència de Catalunya.

Segur que molts de vosaltres ja teniu clar el sentit i el perquè d’aquesta Consulta. I segurament també alguns penseu que és una cosa sense gaire sentit i que potser no treu cap a rés.

A vosaltres, des de LLOBERA DECIDEIX, us volem dir que el dia 28F no es vota la independència de Catalunya, sinó que es dóna als ciutadans la possibilitat d’expressar la seva opinió sobre aquest tema.

Tots sabem que hi ha sectors prou variats de la societat catalana que, pels motius més diversos (socials, econòmics, de principis, etc.), si algun dia se’ls donés la oportunitat de decidir votarien a favor de la independència de Catalunya. I també n’hi ha que, per uns motius diferents, votarien en contra. Aquell dia, com el proper dia 28, totes les intencions de vot (SI, NO, BLANC) seran exactament igual de respectables, i el veritablement essencial, i símptoma de democràcia real, serà que els ciutadans acudeixin massivament a les urnes i puguin expressar la seva voluntat amb el vot.

Si arriba aquest dia podeu estar segurs que serà gràcies a petits passos com el que farem el dia 28 de febrer. Amb aquesta Consulta s’enceta un primer pas dels molts que s’hauran de fer per poder arribar un dia a un Referèndum realment vinculant sobre la independència de la Nació Catalana.

Que es demani a la ciutadania la seva opinió, i que aquesta la pugui expressar lliurament amb totes les garanties democràtiques, no pot ser mai una cosa sense gaire sentit i que no treu cap a res.

Per això us demanem que el dia 28 de febrer aneu a votar. Perquè Catalunya s’ho mereix.