dimecres, 24 de febrer de 2010

C.E. ARRELS - INFANTIL I DIVISIÓ G.9: ARRELS, 4 - CASTELLAR DEL VALLÈS, 2

Arrels: Lluís, Arnau, Albert, Houssein, Josep Ma., Guiu, Guillem, Marcel, David, Roger, Xavi, Ivo i Lleïr

Gols: Roger(3) , Houssein (1)

PARTIDÀS

Aquest es el qualificatiu que es mereix el que varem poder presenciar al municipal de Solsona el passat dissabte en el partit de l’ infantil.

El partit no era fàcil, ja que ens enfrontàvem al quart classificat, el Castellar del Vallès; el partit va començar puntualment a les 11, gairebé sense temps d’escalfar, i això va fer que els jugadors sortissin al camp freds .

Desprès d’uns primers minuts d’alternances en el joc, els visitants van aprofitar el llançament d’una falta per marcar el primer gol; aquest fet va esperonar als de Solsona i van començar jugar creant ocasions de gol força clares, però que no trobaven el camí de la porteria. Amb aquest resultat de 0-1 es va arribar al descans.

A la segona part els nois del Vicenç van sortir amb la convicció de poder treure el partit al seu favor i en quatre minuts ja havien donat la volta al resultat amb un gol del Roger i l’altre del Houssein, aquest un golàs de vaselina.

Els nervis es van apoderar dels del Vallès i varen començar amb el joc soterrani, amb alguna entrada fora de to, fruit de la impotència.

Aprofitant una imprecisió local en defensa van aconseguir batre al Lluis i empataven el partit, però l’alegria els va durar poc ja que en la següent jugada el Roger tornava a marcar desfent l’empat i encara pocs minuts desprès feia el quart gol, que deixava el partit de cara per afrontar els últims cinc minuts de joc, en els quals els visitants no van ser capaços de marcar.

Destacar el gran treball de TOT l’equip que sense la concentració mostrada i la seguretat de TOTS els seus membres no s’hagués aconseguit aquesta important victòria.

Aquest dissabte tindrem un altre partit molt complicat al camp de Sallent un equip que està lluitant per arribar al capdemunt de la classificació, serà a les 12 del migdia i el que us podem assegurar es que per motivació i empenta no quedarem.