dimecres, 24 de febrer de 2010

C.E. ARRELS – INFANTIL "B" II DIVISIÓ G.18: SÚRIA, 10 - ARRELS, 0

Arrels: Daniel Soria, Oriol Palou, Miquel Serra, Marc Pallaruelo, Aitor Colell, Marc Sala, Lleïr Moreno, Manel Vila, Guillermo Morales, Livian Castillo, Arnau Juanco. També: Mohamed El Madani, Eduard Torra, Kadder Guetaff.

RESULTAT EXCESSIU

Si bé el Súria és el just vencedor del partit, els jugadors de l'Arrels van fer els mèrits suficients per obtenir un millor resultat.

El partit va començar força igualat, amb els solsonins ben posicionats al camp i sense permetre que el rival jugués còmode. Semblava que es podria controlar el partit, però tres errors en pocs minuts van permetre el Súria obtenir un còmode avantatge. A partir d'aquí, i gairebé fins el final de la primera part, els verds van controlar el partit i van disposar d'un parell de bones ocasions que els haurien permès tornar a entrar el el partit. En canvi, els locals, van aprofitar una contra per marcar el quart, resultat amb el que s'arribaria al descans.

La segona part va començar d'una forma similar. Es va tornar a desaprofitar una excel•lent ocasió i, en la jugada següent, el davanter del Súria no va fallar, sentenciant el partit. Els jugadors van notar el cop, i fins el final, el Súria va poder controlar còmodament el partit, amb alguna ocasió esporàdica per part de l'Arrels, però la pilota sols volia entrar a la nostra porteria.

Malgrat el marcador, es pot estar satisfet de l'evolució de l'equip. La manca d'arribada, que havia estat un problema durant molts partits, s'està resolent, ara l'assignatura pendent és la finalització.

El proper dissabte, derbi comarcal contra el Sant Llorenç. Amb una mica més de sort cara a porteria, es pot obtenir un bon resultat.