dimecres, 10 de febrer de 2010

C.E. ARRELS - BENJAMÍ “B” - CONSELL ESPORTIU DEL BAGES: P. IGNASI PUIG 7 - C.E. ARRELS 7


Arrels: Magaitis, Guillem, Marc, Toni, Jordi, Pol, Àlex i Alae
Gols: Pol (3), Alae (2), Toni i Jordi.

EMOCIÓ FINS AL FINAL

Partit jugat EN un camp de terra bastant enfangat degut a les últimes pluges caigudes a Manresa. D’entrada, a última hora ens va fallar el porter titular, el Brahim i això ens va trastocar els plans, doncs varem haver d’improvisar un porter, el Magaitis, que malgrat la manca d’experiència en aquesta posició va fer un bon partit.

També vam poder comptar amb el reforç del Marc que normalment juga amb el Benjamí A, i quin reforç el del Marc, va haver de jugar en una posició que no es pas la que juga habitualment, però si va adaptar ràpidament i va fer el millor partit que se li recorda.

Jugàvem amb el handicap que els locals disposaven de molts canvis i nosaltres només teníem un jugador de refresc, fet que va comportar que una part dels nostres jugadors van acabar literalment extenuats per l’esforç que van fer.

Mai ens vam posar per davant en el marcador, només començar ja se’ns avançaven amb un 2 a 0, però ningú es va arrugar i jugant tothom molt bé els igualàvem sempre el resultat, l’empat a 7 definitiu el va marcar el Pol a manca d’un minut del final.

La defensa va jugar força bé amb el Guillem i l’Âlex als laterals que van mostrar importants progressos, el Marc ja ha quedat clar anteriorment que va jugar un gran partit i al mig camp el Jordi va fer molta feina juntament amb el Toni, que tots dos van marcar un gol i davant el Pol i l’Alae va demostrar que són autèntics davanters amb una fam de gol impresSionant. Ànim nois a seguir progressant que ho feu molt bé.