dilluns, 22 de febrer de 2010

C.E. ARRELS - ALEVÍ II DIVISIÓ G.21: ARRELS, 3 - NAVAS, 2


Arrels: Guillem Ribó, Guillem Vilà, Lluis Pijuan, Albert Pijuan, Marc Pujol, Ferran Colell, Agustin Carrizo, Kadder Guettaf, Marc Casaldàliga, Manel Estany, Guillermo Morales, Guillem Bajona, Agustín Moren, Carla Ferrer, David Colell, Lluis Villaró, Toni Moreno, Tomàs Jané, Pau Aguilera, Manel Vila i Ferran Moreno.

Gols: Marc Pujol, Kadder Guettaf, Manel Vila.

VICTORIA MOLT TREBALLADA.

Aquesta darrera jornada la varen afrontar els alevins del CE ARRELS amb nombroses baixes que afectaven totes les línies de joc, a la defensa, al mig del camp i al davant. Per poder completar l’equip es van incorporar dos jugadors alevins que juguen amb els infantils, el Manel Vila i el Ferran Moreno, que van posar el seu gra de sorra per que la victòria es quedés a Solsona. Al davant un rival, el CF NAVAS, que en cap moment va posar les coses fàcils i que va desenvolupar un bon partit, molt ben posicionat al darrere i amb un punta molt incisiu.

La primera part es caracteritzà per la igualtat, cap dels dos equips aconseguia imposar-se però les poques jugades de perill que hi hagué arribaren de part dels verd-i-blancs de l’Arrels. I no fou fins les acaballes d’aquest primer període quan executant magistralment un xut de falta directa des de fora l’area el Marc Pujol feia pujar al marcador el 1-0.

La segona part començà molt bé per l’ARRELS doncs en el primer minut de joc una jugada iniciada, com moltes durant el partit, pel Guillermo amb la col.laboració de l’Agustin Moreno finalitzava amb un xut creuat del Kadder al fons de la xarxa. El
Navàs lluny d’afluixar aconseguí reduir distàncies en una jugada confusa dins l’àrea. Tornaren minuts d’igualtat fins que en un contraatac feliçment finalitzat pel Manel Vila es tornava a posar distància al marcador. Fins al final es presencià un partit jugat al mig del camp, controlat pels solsonins, tants sols espatllat pel darrer gol del Navàs quan ja s’era a les acaballes del matx.

En resum, un partit trampa (per les nombroses baixes que presentava l’Arrels) que es va poder treure endavant amb el sacrifici de tots els jugadors disponibles a l’haver de jugar i assumir responsabilitats dins el camp que habitualment corresponen a altres companys.

Per la setmana vinent toca visita al camp del C.F.Sagrada Família, líder invicte, a qui estem convençuts plantarem cara.